13.00 ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ | Το βήμα του εκσυγχρονισμού. Μια εκπομπή σχετικά με τη Πανδημία Κορωνοϊού: Πώς να σκεφτούμε στην Οικονομία! Καλεσμένος της εκπομπής ο κ. Ανδρέας Μιλιδώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής – Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής – Πανεπιστήμιο Κύπρου, συνομιλεί με τον Κυριάκο Πιερίδη (δημοσιογράφος) και τον κ. Πάνο Παρρά (Mέλος ΔΣ ΟΠΕΚ – Οικονομολόγος).
H εκπομπή είναι μια χορηγία των ηλεκτρικών προϊόντων Makita.

14.00 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή. Εν μέσω αβεβαιότητας για την οικονομία λόγω κορωνοϊού, η βουλή φήφισε εν μέρη τα νομοσχέδια που κατέθεση η κυβέρνηση και ανάβαλε την ψήφιση για τα νομοσχέδια των τραπεζών.
Φιλοξενούμε σήμερα τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ κον Μαρίνο Σιζόπουλο, τον βουλευτή του ΔΗΣΥ κον Ονούφριο Κουλά, τον βουλευτή του ΔΗΚΟ κον Μαρίνο Μουσιούττα και τον πρόεδρο της συμμαχίας πολιτών κον Γιώργο Λιλλήκα, σε μια συζήτηση για τις επιπτώσεις στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία.
Ο Μάριος Κουλούμας, Πρόεδρος του ΠΟΣΠΦ σε μια ανάλυση των κινδύνων για τις ευπαθείς ομάδες του πλυθυσμού.
Ο Μαρίνος Γιαλέλης, CEO του Ταμείου Προνοίας Υπαλλήλων Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας για τις προκλήσεις που καλείτε να αντιμετώπισει η κυπριακή κοινωνία απο τα μέτρα αντιμετώπισης του Κορονοϊόυ.

15.55 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. Σε μία ζωντανή εκπομπή με θέματα στήριξης των συνανθρώπων μας που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις από τον αποκλεισμό λόγω κορωνοϊού. Με θέματα «Αναγνωρίζω και κατανοώ τη συμπεριφορά των εφήβων στην περίοδο κρίσης», «Πώς διαχειριζόμαστε καυγάδες μεταξύ αδερφιών» και «Πως περνώ ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου».

17.00 «Υστερόγραφο». Mια εκπομπή με θέμα “Η Οικονομία στην Εντατική: Το σενάριο-εφιάλτης, οι προτάσεις και η επόμενη μέρα”. Παρεμβάσεις από τον κ. Σταύρο Παπαδούρη, κ. Ανδρέα Θεοφάνους τον κ. Παύλο Μυλωνά (Βουλευτής ΔΗΚΟ) και τον κ. Κωστή Ευσταθίου (Βουλευτής ΕΔΕΚ).

18:00 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει συνταράξει συνθέμελα την καθημερινότητα των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πώς αντιμετωπίζεται; Ποια πρακτικά μέτρα πρέπει να ληφθούν σε διαφορετικά επίπεδα από τους πολίτες για να μπορέσει να σταματήσει επιτέλους η εξάπλωση του και να σταματήσει η αλυσίδα εξάπλωσης; Μπορούν να μετριασθούν οι επιπτώσεις του εγκλεισμού σε οικονομικό, ψυχολογικό και ιατρικό επίπεδο;
Φιλοξενούμενοι του Χάρη Θεραπή ο γενετιστής κ. Σταύρος Μαλάς και ο δικηγόρος Μιχάλης Παρασκευάς σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την πρακτική αντιμετώπιση της πανδημίας.

19.20 Μένουμε Σπίτι με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ
Μουσική Δωματίου σε streaming

20.00 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή.
Εν μέσω αβεβαιότητας για την οικονομία λόγω κορωνοϊού, η βουλή φήφισε εν μέρη τα νομοσχέδια που κατέθεση η κυβέρνηση και ανάβαλε την ψήφιση για τα νομοσχέδια των τραπεζών.
Φιλοξενούμε σήμερα την βουλεύτρια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ κ. Άννα Θεολόγου, τον βουλευτή της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κ. Μιχάλη Γιωργάλλα, τον βουλευτή του ΕΛΑΜ κ. Λίνο Παπαγιάννη, τον γγ των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ κ. Γεώργιο Περδίκη και τον βουλευτή του ΑΚΕΛ κ. Άριστο Δαμιανού, σε μια συζήτηση για τις επιπτώσεις στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία.

Vouli TV