Συνέχεια στα δυναμικά μέτρα ενάντια στην υπογραφή της σύμβασης για τις για τις δημόσιες συγκοινωνίες Λάρνακας έδωσε σήμερα η εταιρεία ΖΗΝΩΝ. Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους που πλέον έχουν μεταφερθεί στην πρωτεύουσα. Πρώτος σταθμός της σημερινής εκδήλωση διαμαρτυρίας, το γραφείο του γενικού ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, τον οποίο και θεωρούν ως το πλέον υπεύθυνο της αδικίαΣυνέχεια στα δυναμικά μέτρα ενάντια στην υπογραφή της σύμβασης για τις δημνέχεια στα δυναμικά μέτρα ενάντια στην υπογραφή της σύμβασης για τις δημόσιες συγκοινωνίες Λάρνακας έδωσε σήμερα η εταιρεία ΖΗΝΩΝ. Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους που πλέον έχουν μεταφερθεί στην πρωτεύουσα. Πρώτος σταθμός της σημες που υφίστανται, όπως ισχυρίζονται. Ο ίδιος ο γενικός ελεγκτής δεν βρισκόταν στο γραφείο του για να παραλάβει το υπόμνημα των μετόχων της εταιρείας, το οποίο και παραλήφθηκε από λειτουργό της υπηρεσίας του.
Επόμενος σταθμός το προεδρικό μέγαρο, όπου αντιπροσωπεία των μετόζων ζητούσε να δει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού θεωρούν ότι στο σημείο που έχουν οδηγηθεί τα πράγματα, μόνο πολιτική παρέμβαση από τον ίδιο μπορεί να ανακόψει την πορεία των γεγονότων. Το υπόμνημα τους παρελήφθηκε τελικά από τον Βασίλη Πάλμα εκ μέρους του ΠτΔ, ο οποίος και υποσχέθηκε να το μεταφέρει στον ίδιο.
Η σημερινή εκδήλωση έτυχε ευρείας κάλυψης από τα ΜΜΕ και τόσο με ζωντανές μεταδόσεις όσο και με εκτενή ρεπορτάζ κάλυψαν ειδησεογραφικά την διαμαρτυρία.
Ο πρόεδρος της εταιρείας ΖΗΝΩΝ Παντελής Παντελίδης, μετά από διαβουλεύσεις με το συμβούλιο του, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσουν από τον χώρο του προεδρικού μεγάρου ως ένδειξη καλής θέλησης και θα δώσουν χρόνο στον ΠτΔ μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για τις ενέργειες του. Τότε θα αποφασίσουν και την συνέχεια ή μη των δυναμικών κινητοποιήσεων.

Vouli TV