Τα όσα έγραψε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ (πρώην Υπουργός Οικονομικών και πρώην παραπονούμενος Συναγερμικός και νυν ενεργός Συναγερμικός) για τα της Οικονομίας εξ’ αφορμής της απογείωσης του Κρατικού Μισθολογίου, Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει ότι βρίσκουν σύμφωνο και τον ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟ.

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ουσιαστικά ποτέ δεν συμφωνούσε με την παραχώρηση της ΑΤΑ με οριζόντιο και απόλυτο τρόπο όπως αυτή συμφωνήθηκε, ωστόσο επειδή η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ήθελε να δείξει μια πρώτη επιτυχία με το που ξεκίνησε η διακυβέρνηση, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ δέχτηκε πιέσεις να μην φέρει ενστάσεις.

Εξού και με το που προέκυψε το θέμα για ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, ο ΜΑΚΗΣ με την μια εξήγγειλε μέτρα συγκράτησης του και ότι ο τρόπος καταβολής της ΑΤΑ θα αλλάξει από το τέλος του 2024 και θα διασυνδεθεί με την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη.

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.