Το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας τίθεται σήμερα επί τάπητος στο πλαίσιο συζητήσεων στο κοινοβούλιο, και συνάντησης των τοπικών φορέων με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδη.

Στις 09:30 το πρωί συνέρχεται εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών με θέμα προς συζήτηση την παρακολούθηση και αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης του ενιαίου σχεδιασμού ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας μετά την υπογραφή των συμβολαίων και την παραχώρηση του κρατικού λιμένα στον ιδιώτη επενδυτή. Στη συνεδρία κλήθηκαν να παραστούν μεταξύ άλλων ο κ. Βαφεάδης, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης και εκπρόσωποι της εταιρείας Kition Ocean Holdings Ltd.

Εξάλλου στις 16:00, ο Υπουργός Μεταφορών θα συναντηθεί για να συζητήσει το θέμα με την Επιτροπή Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας στον Πολυδύναμο Πολυχώρου του Δήμου Λάρνακας.

Στο μεταξύ στις 09:00 το πρωί η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου θα συναντηθεί με υπαλλήλους της εταιρείας ΚΙΤΙΟΝ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.