Σε συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/11 στην Αρμενική Εθνοσυνέλευση θα προεδρεύσει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ως Αντιπρόεδρος και Ειδικός Αντιπρόσωπος της Συνέλευσης για την καταπολέμηση της διαφθοράς της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η πάταξη της διαφθοράς και η συνεργασία μεταξύ των 57 κοινοβουλίων, μελών της ΚΣ ΟΑΣΕ για να επιτευχθεί αυτό αποτελεί προτεραιότητα ! Ως εκ τούτου στην 21η Φθινοπωρινή Συνάντηση, την οποία φιλοξενεί η Αρμενική Εθνοσυνέλευση μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου 2023 ,στην ολομέλεια της συνέλευσης, την Κυριακή 19/11 ως Αντιπρόεδρος και Ειδική Αντιπρόσωπος της Συνέλευσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, θα προεδρεύσω συζήτησης με θέμα «Η διαφθορά ως θεμελιώδης απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια», στην οποία έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν ως κύριοι ομιλητές εκπρόσωποι από την Παγκόσμια Τράπεζα, το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΑΣΕ (ODIHR), καθώς και από την αρμόδια αρχή για την πρόληψης της διαφθοράς στην Αρμενία», αναφέρει η κ. Χαραλαμπίδου σε ανακοίνωση της.

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.