Δεν αποτελεί έκπληξη, η απόφαση του εντεταλμένου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΔΕΚ.
Έπεσε η αυλαία, άλλης μίας πράξης, της παράστασης που στήθηκε εις βάρος μου, από τον κ. Σιζόπουλο και την παρέα του.

Η απόφαση ήταν προειλημμένη και μάλιστα πολύ πριν την έναρξη της διαδικασίας. Μιας διαδικασίας στημένης, από την πρώτη στιγμή της εκλογής μου. Μιας διαδικασίας μολυσμένης και διάτρητης. Ενός Πειθαρχικού Συμβουλίου, χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας και αμεροληψίας.

Η προσπάθεια ηθικής σπίλωσης και πολιτικής εξόντωσής μου, που εντάθηκε χωρίς επιτυχία την περίοδο των Ευρωεκλογών, συνεχίστηκε μετά την εκλογή μου, με την περιβόητη δίωξη μου.

Ειλικρινά λυπούμαι, που ο κ. Σιζόπουλος και οι περί αυτόν, συνεχίζουν να αδυνατούν να αντιληφθούν ότι με τις ενέργειές τους οδηγούν την ΕΔΕΚ, στον επικίνδυνο κατήφορο της εσωστρέφειας και της καταστροφής.

Η ΕΔΕΚ, έχει απομακρυνθεί από τις παραδοσιακές αρχές και αξίες της και έχει καταστεί χώρος ξεκαθαρίσματος “λογαριασμών”.
Είμαι και θα παραμείνω ο Ευρωβουλευτής του λαού της ΕΔΕΚ, με πλήρη σεβασμό και υπόλογος, απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Κόμματος και των προοδευτικών πολιτών που με επέλεξαν, απέναντι στο σύνολο του περήφανου κόσμου της ΕΔΕΚ και απέναντι στην Κυπριακή κοινωνία.

Είμαι και παραμένω ΕΔΕΚιτης, είτε είμαι γραμμένος στα κατάστιχά τους είτε όχι.
Είμαι και παραμένω ο ίδιος άνθρωπος, που τίμησαν 12 χιλιάδες συμπολίτες μας με τη ψήφο τους.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος, κόντρα σε αυταρχισμούς και μεθοδεύσεις, με πίστη στις αρχές της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, που ο κ. Σιζόπουλος και η παρέα του παραβιάζουν κατ εξακολούθηση.

Τα υπόλοιπα θα τα χειριστούν οι δικηγόροι μου και θα κριθούν από την δικαιοσύνη.

Γραφείο Τύπου,
11/02/2020

Vouli TV