Off the Record
AΚΕΛ: Χωρίς φανταχτερά ονόματα στα ψηφοδέλτια
Αντικατοπτρίζει την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο το ΑΚΕΛ και όσο κι αν επιχειρείται να ωραιοποιηθεί η ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τα ψηφοδέλτια ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι το κόμμα της αριστεράς οδεύει προς την απαξίωση και την περαιτέρω ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ.
Ε, μα δεν είναι δυνατό να καταρτίζεται ο ΚΡΑΧΤΗΣ του κόμματος, η εικόνα του, όπως περιγράφονται τα ψηφοδέλτια και οι 13 εκ των 19 υποψηφίων που επιλέγηκαν για να τρέξουν στις βουλευτικές εκλογές να είναι ΕΜΜΙΣΘΟΙ, ήτοι εξαρτώμενοι από το κόμμα. Δίνεται η εικόνα ενός κλειστού ΚΛΑΜΠ, που επιτρέπεται η είσοδος στην κόκκινη πολυκατοικία, όπου στεγάζεται( το κλαμπ ή ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ), ΜΟΝΟ σε μέλη και σε κάποιους που τους ανοίγεται η πόρτα, για να βλέπουν και καμιά άλλη φάτσα να μην πλήττουν, οι κατοικοεδρεύοντες στο αρχηγείο του ΑΚΕΛ.
Αν είναι δυνατό, το μεγάλο περήφανο κόμμα της αριστεράς, να θεωρεί ότι το εν λόγω ψηφοδέλτιο της πρωτεύουσας, της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας, που εν πολλοίς καθορίζει και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών είναι ΔΥΝΑΤΟ και αντιπροσωπευτικό. Φαίνεται ότι η ηγεσία χαμήλωσε πολύ τον πήχη των προσδοκιών και συμβιβάστηκε με τις χαμηλές εκλογικές πτήσεις.
Προφανώς και έγιναν προσπάθειες για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια και ονόματα- ΚΡΑΧΤΕΣ, που θα προσφέρουν πρόσβαση και σε απάτητα πολιτικά μονοπάτια και σε δεξαμενές ψήφων, στις οποίες δεν μπορεί να πλησιάσει το ΑΚΕΛ, αλλά εισέπραξαν ΑΡΝΗΣΗ. Ακόμη και ο επικεφαλής της κοινωνικής συμμαχίας ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΣΣΙΩΤΗΣ τους γύρισε την πλάτη, ενώ και επιφανή στελέχη όπως ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ, ο ιατρός- αντιπρόεδρος του ΠΑΣΥΚΙ ΑΘΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ δεν δέχτηκαν να είναι στα ψηφοδέλτια, αφού λόγω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ δεν επιθυμούν να καταστούν ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Ε, μα, πως δηλαδή.
Αφού το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ της ΜΑΣΟΝΙΑΣ καθόρισε και ποιοι θα εκλεγούν, μετά και την παραχώρηση του δικαιώματος στους ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ να είναι για 4η φορά υποψήφιοι. Συν ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, οι υπόλοιποι είναι για γεμωσιά, όπως λένε στον Γερόλακο ΣτεφΣτεφ.
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
