Υποβάλλονται σήμερα στους κατά τόπου Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων και των μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι στους Εφόρους Εκλογής Αμμοχώστου, Κερύνειας, Λάρνακας, Λεμεσού, Λευκωσίας και Πάφου σε διάφορα σημεία, όπως έχουν καθοριστεί για κάθε κοινότητα.

Κάθε έγγραφο υποβολής υποψηφιότητας πρέπει να υπογράφεται από δύο εκλογείς, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στον εκλογικό κατάλογο της οικείας Κοινότητας, όπου αναφέρεται η κάθε υποψηφιότητα. Αυτοί θα υπογράφουν την αίτηση ο ένας ως προτείνων και ο άλλος ως υποστηρίζων.

Σε 12 σημεία υποβάλλονται υποψηφιότητες για Κοινοτικά Συμβούλια στη Λεμεσό

Σε 11 κοινότητες και στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για την εκλογή Προέδρων και μελών 86 Κοινοτικών Συμβουλίων της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Έφορο Εκλογής της εκλογικής περιφέρειας Λεμεσού, αναπληρώτρια Έπαρχο Ηλέκτρα Παναγιώτου, κατά τη διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 8:30 και θα ολοκληρωθεί στις 12:30, στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού θα μπορούν να υποβληθούν υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άλασσας, Απαισιάς, Κορφής, Παλώδιας, Παραμύθας, Σπιτάλι και Φασούλα.

Για τις κοινότητες Άγιος Αμβρόσιος, Άγιος Θεράπων, Βάσα Κοιλανίου, Βουνί, Λόφου, Πάνω Κυβίδες και Πάχνα, υποψηφιότητες θα υποβάλλονται στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Αμβροσίου, ενώ στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγρού, θα υποβάλλονται υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άγιος Θεόδωρος, Άγιος Ιωάννης, Αγρίδια, Αγρός και Κάτω Μύλος.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Επταγώνιας θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τις κοινότητες Ακαπνού, Αρακαπάς, Διερώνα, Επταγώνια, Κελλάκι, Κλωνάρι, Πραστείο Κελλακίου και Συκόπετρα, ενώ στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Καλού Χωριού θα υποβάλλονται υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Παύλος, Αψιού, Γεράσα, Ζωοπηγή, Καλό Χωριό και Λουβαράς.

Για τις κοινότητες Αμίαντος, Δύμες, Κυπερούντα, Πελένδρι, Ποταμίτισσα και Χανδριά θα υποβάλλονται υποψηφιότητες στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κυπερούντας, ενώ στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ομόδους θα υποβάλλονται υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άρσος, Δορά, Κισσούσα, Μαλλιά, Όμοδος, Ποταμιού και Σούνι – Ζανατζιά.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φοινιού θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άγιος Δημήτριος, Καμινάρια, Λεμύθου, Παλαιόμυλος, Πρόδρομος, Τρεις Ελιές και Φοινί, ενώ στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Παραμαλιού θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άγιος Θωμάς, Αλέκτορα, Ανώγυρα, Αυδήμου, Παραμάλι, Πισσούρι, Πλατανίσκια  και Πραστείο Αυδήμου.

Για τις κοινότητες Κοιλάνι, Κουκά, Μανδριά, Μονιάτης, Πέρα – Πεδί, Κάτω Πλάτρες και Πάνω Πλάτρες, θα υποβάλλονται υποψηφιότητες στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα – Πεδιού, ενώ στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύργου  θα υποβάλλονται υποψηφιότητες για τις κοινότητες Ασγάτα, Βάσα Κελλακίου, Μοναγρούλλι, Μονή, Παρεκκλησιά, Πεντάκωμο, Πύργος και Σανίδα.

Τέλος, στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Τριμίκλινης θα υποβάλλονται υποψηφιότητες για τις κοινότητες Άγιος Γεώργιος Συλίκου, Άγιος Μάμας, Δωρός, Καπηλειό, Λάνια, Λιμνάτι, Μονάγρι, Συλίκου και Τριμίκλινη.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.