Πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση με θέμα «Οι Νομικές πτυχές του θέματος των Αγνοουμένων στην Κύπρο» στο Δημοτικό Μουσείο Αγίας Νάπας «Thalassa». Διοργανωτές της εκδήλωσης οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Κερύνειας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Hippasus, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της Μαρίας Καρεφυλλίδου-Ιωάννου «Αναζητώντας τα ΄Ιχνη».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου κ. Σταύρος Μαυρομμάτης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας κ. Νικόλας Κωνσταντινίδης.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο τ. Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αν. Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου  και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. ΄Αγγελος Συρίγος και ο κ. Στέλιος Περράκης, Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών, πρώην Αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Πρώην Πρέσβης – Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η εκδήλωση, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας, έκλεισε με αντιφώνηση από την συγγραφέα του βιβλίου «Αναζητώντας τα ΄Ιχνη» κα. Μαρία Καρεφυλλίδου-Ιωάννου.

Vouli TV