ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πάφος: Απείλησαν πατέρα και γιο για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου
Καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από 52χρονο ότι γύρω στις 7.40 το απόγευμα της 24ης Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στην οικία του στην Πάφο με τον ανήλικο γιό του, μετέβησαν εκεί με αυτοκίνητο, τρία άγνωστα τους πρόσωπα τα οποία ζητούσαν από τον ανήλικο όπως τους υποδείξει τις οικίες των άλλων τριών ανηλίκων που εμπλέκονταν όπως και αυτός, σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 19-21 Ιουλίου στην Πάφο.
Ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου, φέρεται να απείλησε τον 52χρονο και τον ανήλικο γιό του για να μπουν στο αυτοκίνητο του και να του υποδείξουν τις οικίες των άλλων τριών ανηλίκων, ενώ φέρεται επίσης να τους απείλησε να μην ειδοποιήσουν την Αστυνομία, διαφορετικά θα τους έκανε κακό.
Αφού εισήλθαν οι δύο παραπονούμενοι στο αυτοκίνητο, τους οδήγησαν σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να τους απείλησε ξανά και να τους ζήτησε επίσης το χρηματικό ποσό των €10,000. Στη συνέχεια, τους μετέφεραν στην οικία τους και αναχώρησαν.
Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 29, 48 και 23 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή: Kathimerini
EKLOGES2026
EKLOGES2026 – Το κόμμα Αγρονόμος στο δρόμο προς τις Εκλογές | Σάββατο 04/04 στις 6μμ
Ο πρόεδρος του κόμματος ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ, Ανδρέας Χριστοφή, φιλοξενείται στην εκπομπή #ekloges2026 με τον Χάρη Θεραπή, σε μια συζήτηση με πολιτικό βάθος αλλά και προσωπικές αποκαλύψεις.
Με φόντο τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, ο Ανδρέας Χριστοφή ανοίγει τα χαρτιά του για:
▪️ τη «λαϊκή ανόρθωση» που προτείνει
▪️ τη σύγκρουση με το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα
▪️ τις προτεραιότητες για αγρότες και εργαζόμενους
▪️ τη θέση του στο Κυπριακό και την οικονομία
Παράλληλα, μιλά για την προσωπική του διαδρομή και τη δικαίωσή του στην υπόθεση “The Land of Dreams”, αναφερόμενος σε εκείνους που –όπως ο ίδιος υποστηρίζει– επιχείρησαν να τον πλήξουν πολιτικά και προσωπικά.
Μια παρουσία με ξεκάθαρο λόγο, αιχμηρές τοποθετήσεις και χωρίς υπεκφυγές.
👉 Μείνετε συντονισμένοι στο Vouli.TV
#exAformis
#ExAformis – Όλα τριγύρω… καίγονται! | Σάββατο 28/03 στις 8μμ
Στην εκπομπή #exAformis, ο Χάρης Θεραπής και Στέλιος Ξιουρής σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την επικαιρότητα.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκεται η πολιτική κινητικότητα ενόψει εκλογών, με τα κόμματα να μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα πραγματικά «καυτά» μέτωπα να αποκαλύπτουν ποιοι αντέχουν και ποιοι πιέζονται.
Παράλληλα, η προεδρολογία συνεχίζεται με νέα δεδομένα και μία αποκάλυψη που αναμένεται να συζητηθεί έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα νομοσχέδια για τις εκποιήσεις, με αναφορά στην καθοριστική συμβολή του Σταύρος Παπαδούρης και τις πολιτικές ισορροπίες που διαμορφώνονται γύρω από ένα από τα πιο κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα.
Στο τέλος της εκπομπής, δυνατός σχολιασμός και πολιτικές «αναγνώσεις» για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις.
Μια εκπομπή με ευθύ λόγο, χωρίς περιστροφές.
EKLOGES2026
EKLOGES2026 – Λεμεσός 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 27/03 στις 6μμ
Στην εκπομπή «Εκλογές 2026» με παρουσιαστή τον Μίκη Κασάπη, φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της επαρχίας Λεμεσού:
– Παναγής Κούρτουλος (ΔΗΚΟ)
– Έντμοντ Χαγουίλα (ΑΛΜΑ)
– Πάνος Χατζηχριστοφή (VOLT)
– Μόνικα Πιερίδου (ΚΟΣΠ)
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λεμεσός. Παρά τις διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι τα πιο πιεστικά ζητήματα για την πόλη είναι:
– το στεγαστικό,
– το κυκλοφοριακό,
– η θαλάσσια ρύπανση,
– και η διαχείριση των απορριμμάτων.
Θέσεις των υποψηφίων
– Η Μόνικα Πιερίδου τόνισε την ανάγκη να δίνονται μάχες χωρίς «ευθυνοφοβία», υπογραμμίζοντας ότι απαιτείται αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
– Ο Έντμοντ Χαγουίλα ανέδειξε τη σημασία του σωστού προγραμματισμού και των μακροπρόθεσμων πολιτικών, ώστε να υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις για τον τόπο.
– Ο Πάνος Χατζηχριστοφή, αναφερόμενος στο στεγαστικό, πρότεινε ως πιθανή λύση την υιοθέτηση της συγκατοίκησης ως καθημερινή πρακτική, όπως συμβαίνει συχνά στα φοιτητικά χρόνια.
– Ο Παναγής Κούρτουλος υποστήριξε ότι το κράτος θα μπορούσε να συμβάλει στο στεγαστικό καλύπτοντας την προκαταβολή και το πρώτο ενοίκιο για τους πολίτες.
Θέμα Βρετανικών Βάσεων
Στο επίκαιρο ζήτημα των βρετανικών βάσεων, όλοι οι υποψήφιοι —εκτός του ΔΗΚΟ— εξέφρασαν ότι, εφόσον είναι εφικτό, θα προτιμούσαν την αποχώρησή τους από την Κύπρο.
-
EKLOGES20261 month agoEkloges2026 – Αποτελέσματα Διαδικτυακής Δημοσκόπησης Vouli.TV | Παρασκευή 27/02 στις 7μμ
-
Behind Politics1 month agoBehind Politics | Επεισόδιο 2: Γιώργος Μαυρουδής, Σάββατο 21/02 στις 7μμ
-
#exAformis1 month ago#ExAformis – Η θεωρία πίσω απο την Άμεση Δημοκρατία | Σάββατο 21/02 στις 6μμ
-
Off the Record1 month agoΜακριά από ΔΗΣΥ πρώην αξιωματούχοι
-
EKLOGES20261 month agoEkloges2026 – Η Διαφθορά σκοτώνει το Μέλλον της Νέας Γενιάς | Παρασκευή 20/02 στις 7μμ
-
Off the Record5 days agoΝικητής των Δημοσκοπήσεων ο Χριστοδουλίδης
-
Off the Record1 month agoΚάτι σιγοβράζει στο ΑΚΕΛ
-
EKLOGES20262 weeks agoEKLOGES2026 – Τα καυτά θέματα της επικαιρότητας | Παρασκευή 20/03 στις 7μμ
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 month agoΠάνω από δύο ώρες διήρκησε η κατάθεση Φαίδωνος-Κατέθεσαν πρόσωπα στην υπόθεση καταγγελίας για βιασμό
-
EKLOGES20261 month agoΚατέβασαν τις σελίδες του ΕΛΑΜ σε Facebook και Instagram-Προέβη σε καταγγελία στη Αστυνομία

