Ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος Δρομολαξιάς κος Γιάννος Ιωάννου, όπου αξίζει να σημειωθεί η έντονη φιλανθρωπική και κοινωνική του δράση, από το Περιβόλι του Αγίου Λάζαρου.

O κος Γιάννος Ιωάννου συμβολίζει τη δέσμευση για φιλανθρωπία και την ευημερία των ανθρώπων καθώς και το όραμά του για την εξέλιξη της Δρομολαξιάς – Μενεού και την ευημερία των Δημοτών, με το Μήνυμα:

<ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ, ΤΟΛΜΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ>

Καλές Επιτυχίες φίλε Γιάννο

Γραφείο Τύπου, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.