Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα κόμματα στρώνουν τον δρόμο για τις βουλευτικές του ’26

Published

on

Καθοριστικό για την επόμενη μέρα στα κόμματα κρίνεται το ποσοστό που θα λάβουν στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Άλλωστε μετά το κακό αποτέλεσμα των διπλών εκλογών του Ιουνίου, για τα πλείστα κόμματα, έγιναν βαρύγδουπες δηλώσεις για όσα θα αλλάξουν ώστε να κερδίσουν την ψήφο των πολιτών και κατ’ επέκταση να ανεβάσουν τα ποσοστά τους. Βέβαια, κάποιοι άρχισαν ήδη να εργάζονται για τις Προεδρικές του 2028, γνωρίζοντας όμως πως ο δρόμος περνάει μέσα από τις βουλευτικές σε σχέση με την ισχύ και την επιρροή που θα μπορούν να ασκήσουν την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν σκέψεις το τακτικό συνέδριο του ΑΚΕΛ να γίνει ένα χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2025, ώστε το κόμμα να προχωρήσει στις βουλευτικές χωρίς βαρίδια.

Η απειλή της καθόδου νέων κομμάτων, που θα διεκδικήσουν έδρες εντός του κοινοβουλίου είναι ορατή, ενώ για ακόμη μία φορά η αποχή θα διαδραματίσει τον δικό της ρόλο σε σχέση με τα ποσοστά, μιας και σε αυτή την περίπτωση δεν φαίνεται να προχωρούν με δράσεις για αντιμετώπισή της παρά μόνο σε δηλώσεις για το φαινόμενο, μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση. Στον ΔΗΣΥ, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε κεντρικό επίπεδο, σε αντίθεση με τις ενέργειες ανά επαρχία και τα κομματικά πηγαδάκια που παροτρύνουν στελέχη για να κατέβουν υποψήφιοι.

Οι ανησυχίες ΔΗΣΥ

Στην Πινδάρου παραμένει κενή η μία εκ των τριών θέσεων του αντιπροέδρου και παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από στελέχη πρώτης γραμμής, φαίνεται η ηγεσία του κόμματος να έχει σκέψεις για υποψήφιο που στήριξε την υποψηφιότητα Κωνσταντίνου Πετρίδη στις ευρωεκλογές και η παρουσία του στο κόμμα πιθανώς να φέρει κοντά στελέχη που απομακρύνθηκαν. Στο παζλ και η απουσία από το ψηφοδέλτιο νυν βουλευτών, εξαιτίας της καταστατικής αλλαγής που ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2018 και θα ισχύει από τις βουλευτικές του 2026 για όριο τριών θητειών. Ηγετικά στελέχη σημειώνουν πως θα πρέπει να γίνουν εκείνες οι επιλογές που θα προσελκύσουν ψηφοφόρους και θα καλύψουν το κενό που δημιουργείται. Στη Λευκωσία, ήδη έγιναν οι πρώτες κρούσεις σε άτομα πέραν του στενού κομματικού κύκλου, χωρίς ωστόσο να ευοδωθούν οι προσπάθειες. Ανησυχία υπάρχει για την επαρχία Αμμοχώστου, μιας και όπως διαμηνύεται, στελέχη του ΔΗΣΥ φαίνεται να δηλώνουν πλέον ξεκάθαρα την υποστήριξή τους προς το ΕΛΑΜ, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθούν και στο ψηφοδέλτιο του εθνικιστικού κόμματος, μιας και δεν βρίσκουν στέγη στον ΔΗΣΥ.

Ανησυχητικές διαρροές προς το ΕΛΑΜ φαίνεται να παρατηρούνται και στη Λεμεσό, με στελέχη του ΔΗΣΥ να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, το μαρτυρούν άλλωστε και οι φωτογραφίες από πρόσφατες εκδηλώσεις, ενώ ανησυχία υπάρχει και σε σχέση με την απουσία από το ψηφοδέλτιο του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης στην επαρχία, του αναπληρωτή προέδρου Ευθύμιου Δίπλαρου. Ερωτηματικό, μάλιστα, είναι και η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα, μιας και πιθανώς να εξετάζει τα επόμενα βήματα και την επαγγελματική αποκατάστασή του αλλά και για το πού θα δώσει τη στήριξή του, αν μάλιστα εντός ψηφοδελτίου ενταχθούν και δικοί του άνθρωποι όπως ο Λουκάς Σπαθάρης και ο Γιώργος Καραϊσκάκης.

Πάντως, στελέχη του κόμματος εκφράζουν προβληματισμό και σε σχέση με τη μη λήψη απόφασης για στελέχη τους που είναι μέλη της κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη και το ενδεχόμενο να εκφράσουν επιθυμία να κατέλθουν ως υποψήφιοι.

Από του χρόνου

Στο ΑΚΕΛ αναμένεται να εμβαθύνουν στο θέμα βουλευτικές εκλογές με τον νέο χρόνο. Ωστόσο, αυτό που συζητείται είναι πως θα πρέπει να επαναληφθεί η τακτική επιλογής προσώπων που ακολουθήθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, δηλαδή νέα και άφθαρτα πρόσωπα από την ευρύτερη κοινωνία. Βέβαια, αυτό δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί αν αναλογιστεί κανείς πως οι πλείστες θέσεις είναι κατειλημμένες. Στη Λευκωσία όπως όλα δείχνουν, θα λάβουν εξαίρεση και θα επαναδιεκδικήσουν Γιώργος Λουκαΐδης και Άριστος Δαμιανού, ενώ θέση στο ψηφοδέλτιο έχει ο βουλευτής Χρίστος Χριστοφίδης και φυσικά ο γ.γ. του κόμματος Στέφανος Στεφάνου. Η απουσία της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, αν μάλιστα η ίδια ενταχθεί τελικά σε νεοσύστατο κομματικό σχηματισμό, ίσως επιφέρει περαιτέρω πίεση, ενώ και στην επαρχία Λεμεσού τίθεται ζήτημα μιας και από το παζλ φεύγει, λόγω θητειών, ο Άντρος Καυκαλιάς. Πάντως, ενόψει εκλογών και σε μία προσπάθεια να δημιουργηθεί νέα δυναμική υπάρχουν σκέψεις το τακτικό συνέδριο του κόμματος, που πραγματοποιείται κάθε πέντε χρόνια, να γίνει ένα χρόνο νωρίτερα, το καλοκαίρι του 2025 ώστε το κόμμα να προχωρήσει στις βουλευτικές του 2026 χωρίς βαρίδια με τη νέα σύνθεση της Κ.Ε. και όλες τις καταστατικές αλλαγές σε ισχύ.

Θέμα θητειών

Στο ΔΗΚΟ φαίνεται ότι θα αναμένουν το Πολιτικό και Καταστατικό Συνέδριο στις 9 Φεβρουαρίου, όπου πιθανώς να συζητηθεί και θέμα θητειών, και μετά να ανοίξουν το κεφάλαιο βουλευτικές εκλογές. Δεν θα θεωρηθεί έκπληξη, αν εντός των υποψηφίων συμπεριληφθεί η Ελένη Θεοχάρους, ενώ φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις να γίνει πρόταση εκ νέου, λόγω και των καλών ποσοστών που έλαβε, στον Λεόντιο Κωστρίκκη για την επαρχία Αμμοχώστου. Στη Λευκωσία επαναδιεκδικούν οι Νικόλας Παπαδόπουλος, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και Χρύσης Παντελίδης, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα διεκδικήσει και ο γ.γ. του κόμματος Γιώργος Σολωμού. Στη Λάρνακα, στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να ενταχθούν ο νυν βουλευτής Χρήστος Ορφανίδης, ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής Κωνσταντίνος Σκεπαρνίδης και πιθανώς ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θεόδωρος Μανιταράς.

Το καλό του κόμματος

Σε ό,τι αφορά την ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος αναφέρει ότι με γνώμονα το καλό του κόμματος θα αξιολογήσει πότε ο ίδιος θα αποχωρήσει από το κόμμα χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν τελικά θα το οδηγήσει στις βουλευτικές εκλογές του 2026. Πάντως, αυτό που σημειώνεται τούτη την ώρα είναι πως το Κίνημα θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα μετά το ιδεολογικοπολιτικό συνέδριο του που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου, στο οποίο θα παραστεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ θα χαιρετήσουν και εκπρόσωποι της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Διαμηνύεται, πάντως, πως ο Μαρίνος Σιζόπουλος έχει ήδη στο μυαλό του κάποια πρόσωπα, εντός και εκτός κόμματος, που θα ήθελε εντός των ψηφοδελτίων και σύντομα θα μιλήσει μαζί τους με στόχο αρχές του χρόνου να έχει κλείσει ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων.

Πηγή: Kathimerini

EKLOGES2026

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

Avatar photo

Published

on

Το Vouli TV και το CityChannel μεταδίδουν ζωντανά τη μεγάλη εκλογική βραδιά των Βουλευτικών Εκλογών 2026, σε απευθείας σύνδεση με το πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό:

  • Τα πρώτα exit polls
  • Τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις επαρχίες
  • Αναλύσεις και σχόλια για τη νέα σύνθεση της Βουλής
  • Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων
  • Όλες τις εξελίξεις της εκλογικής βραδιάς σε πραγματικό χρόνο

Η ενημέρωση συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με συνεχή ανανέωση αποτελεσμάτων και ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Vouli TV και το CityChannel για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των Βουλευτικών Εκλογών 2026.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε απεργιακή κινητοποίηση οι δεσμοφύλακες της «Ισότητας» έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Avatar photo

Published

on

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρά σήμερα το Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων της παγκύπριας συντεχνίας Ισότητα. Η απόφαση λήφθηκε κατά τη Γενική Συνέλευση του κλαδικού συμβουλίου δεσμοφυλάκων, με τη διαμαρτυρία να πραγματοποιείται έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, διεκδικώντας μεταξύ άλλων ασφαλείς συνθήκες εργασίας και σεβασμό προς τον συνδικαλισμό.

Ο κλάδος ζητά, μεταξύ άλλων, άμεση και ουσιαστική συνάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης με τη Συντεχνία, επισημαίνοντας ότι «μέχρι σήμερα αρνείται να μας δει και να μας απαντήσει. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη σιωπή». Παράλληλα, απαιτεί την άμεση εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης για τους δεσμοφύλακες, το οποίο, όπως αναφέρεται, σήμερα απουσιάζει πλήρως, καθώς και τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας.

Παράλληλα, προβάλλονται διεκδικήσεις που χαρακτηρίζονται ως μη διαπραγματεύσιμες, όπως η άμεση ακύρωση της πειθαρχικής διαδικασίας εις βάρος του Αντιπροέδρου του Κλαδικού Συμβουλίου Δεσμοφυλάκων της συντεχνίας «Ισότητα» στην Κύπρο, καθώς και «κάθε μορφής αντίποινα προς εκλεγμένους συνδικαλιστές».

Η συντεχνία ζητά ακόμη θεσμοθετημένη και υποχρεωτική διαβούλευση για κάθε απόφαση που αφορά το προσωπικό, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή των συντεχνιών στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν τους εργαζομένους αποτελεί πάγια αρχή του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Παράλληλα, απαιτείται «άμεση ανάκληση της παράνομης διαταγής που τιμωρεί όσους κάνουν χρήση άδειας ασθενείας με αποκλεισμό από υπερωρίες», όπως αναφέρεται, ενώ ζητείται η απόσυρση και επανεξέταση των σχετικών πρωτοκόλλων μέσα από ουσιαστική διαβούλευση με τη συντεχνία και η επαναφορά τους σε πιλοτική εφαρμογή μέχρι την τελική αξιολόγησή τους. Επιπρόσθετα, ζητείται αλλαγή του οργανογράμματος και «διορισμός ανεξάρτητου Διευθυντή Φυλακών, εκτός Στρατού και Αστυνομίας, με αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία στη σωφρονιστική πολιτική». Παράλληλα, προτείνεται η τοποθέτηση τεσσάρων λειτουργών αμέσως κάτω από τον Διευθυντή, με εξειδίκευση στην εγκληματολογία και τη διοίκηση προσωπικού.

Η συντεχνία διαμηνύει ότι, σε περίπτωση που οι πιο πάνω διεκδικήσεις δεν ικανοποιηθούν, «θα κλιμακώσουμε εκ νέου τα μέτρα μας, με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο που διαθέτει το συνδικαλιστικό κίνημα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της απεργίας, από τον Δεκέμβριο του 2025, όταν ο Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος Τύπου της Συντεχνίας, Γιώργος Μαλτέζος, έφερε δημόσια στο προσκήνιο ζητήματα υπερπληθυσμού, διακίνησης ναρκωτικών και υποστελέχωσης στις Φυλακές, άρχισε — όπως υποστηρίζεται — μια μεθοδευμένη προσπάθεια στοχοποίησής του.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και σε πρόσφατη διαταγή, σύμφωνα με την οποία εργαζόμενοι που λαμβάνουν άδεια ασθενείας αποκλείονται από υπερωριακή εργασία για δέκα ημέρες. Η συντεχνία χαρακτηρίζει το μέτρο παράνομο και τιμωρητικό, υποστηρίζοντας ότι συγκρούεται με βασικές αρχές του ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες εργασίας, η συντεχνία καταγγέλλει σοβαρή υποστελέχωση, με αναλογίες που — όπως αναφέρει — φθάνουν σε έναν δεσμοφύλακα ανά 60 έως 70 κρατούμενους ή δύο δεσμοφύλακες ανά 100 έως 120 κρατούμενους, γεγονός που, σύμφωνα με τη συντεχνία, καθιστά αδύνατη την ασφαλή λειτουργία των πτερύγων.

Η συντεχνία σημειώνει ακόμη ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι δεσμοφύλακες παραμένουν κλειδωμένοι εντός των πτερύγων μαζί με τους κρατουμένους κατά τη διάρκεια της βάρδιας, χωρίς άμεση δυνατότητα απομάκρυνσης ή ενίσχυσης, κάτι που — όπως υποστηρίζει — θέτει σε κίνδυνο τόσο το προσωπικό όσο και τους ίδιους τους κρατουμένους. Προσθέτει δε ότι οι καταγγελίες της επιβεβαιώνονται, όπως αναφέρει, από αποφάσεις του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας και παρατηρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά των Βασανιστηρίων, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσει τις διεκδικήσεις της χωρίς υπαναχωρήσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Avatar photo

Published

on

Μετά και την άμεση αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης στην πρόσφατη απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας για τροποποίηση του ωραρίου των μελών ενός ιδιαίτερα νευραλγικού τμήματος, καταβάλλονται πλέον προσπάθειες εξεύρεσης κοινής γραμμής επικοινωνίας, τόσο για το καλό των αστυνομικών όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο Κώστας Φυτιρής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Θεμιστός Αρναούτης, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των δύο, τη στιγμή που οι διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ τους φαίνεται να συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών παρουσίας του κ. Φυτιρή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αφορούσε την αλλαγή του ωραρίου περίπου 1.300 αστυνομικών που εργάζονται σε σύστημα βάρδιας. Το θέμα προέκυψε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Φυτιρή, ο οποίος βρέθηκε εκ των υστέρων να διαχειρίζεται τις έντονες αντιδράσεις των αστυνομικών και ιδιαίτερα της συντεχνίας Ισότητα.

Κατά το ενδιάμεσο διάστημα προέκυψαν και άλλες, μικρότερης έντασης, διαφωνίες, όπως στην περίπτωση της ενημέρωσης του Υπουργού από τον Αρχηγό σχετικά με το αν ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης παρέδωσε ή όχι έγγραφο όταν προσήλθε στην Αστυνομία.

Αρχικά, όπως αναφέρθηκε στον Υπουργό, ο δημοσιογράφος δεν είχε παραδώσει οποιοδήποτε έγγραφο. Στη συνέχεια όμως, και μετά από παρέμβαση του ίδιου του Δρουσιώτη, διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει έγγραφο 14 σελίδων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο ένταση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να προκλήθηκε κατά την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιά τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οδηγίες που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση και τον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας ήταν να μην επιτραπεί το κλείσιμο του κόμβου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των πολιτών αλλά και των Ευρωπαίων ηγετών που βρίσκονταν τότε στην Κύπρο.

Παρά τις οδηγίες, οι κτηνοτρόφοι προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου, με αποτέλεσμα οι ξένοι ηγέτες να μεταφερθούν μέσω παρακαμπτήριων δρόμων προς την Αγία Νάπα. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε κυβερνητικούς κύκλους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Νίκος Χριστοδουλίδης.

Νέα ένταση σημειώθηκε και προχθές, έπειτα από την ανακοίνωση για επέκταση των αλλαγών στο ωράριο των αστυνομικών που υπηρετούν στους Ουλαμούς Πρόληψης Εγκλημάτων.

Ο αρμόδιος Υπουργός φέρεται να αντέδρασε έντονα, καθώς ενημερώθηκε για τις αλλαγές μέσω των ΜΜΕ, επικοινωνώντας αμέσως με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει βαρύ, ενώ για τη νέα διαφωνία έχει ενημερωθεί και το Προεδρικό.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Φυτιρής ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και πως θα υπάρξει νέα συζήτηση με στόχο την εξεύρεση «χρυσής τομής».

«Η χρυσή τομή είναι να λειτουργεί σωστά η κοινωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα οι αστυνομικοί να διατηρούν το ηθικό τους», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα χειριστεί το θέμα στο πλαίσιο των εξουσιών που του παρέχει η νομοθεσία.

Όπως ανέφερε, ο ρόλος του είναι η εποπτεία της Αστυνομίας. «Στηρίζω την Αστυνομία και εκδίδω οδηγίες που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής της προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι το θέμα θα επιλυθεί.

Η ενόχληση του Υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αλλαγές επηρεάζουν άμεσα ζητήματα πρόληψης, αστυνόμευσης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Έντονη ήταν χθες και η αντίδραση του προέδρου του Κλάδου Αστυνομίας της Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, αναφορικά με τις αλλαγές στο ωράριο των αστυνομικών της πρώτης γραμμής.

Όπως ανέφερε, αποκρύφθηκαν από τον Υπουργό τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν τις ημεραργίες των αστυνομικών, ενώ προειδοποίησε ότι «με τις μονομερείς αλλαγές που προχώρησε ο Αρχηγός χωρίς διαβούλευση, η πρώτη γραμμή της Αστυνομίας καταρρέει, έχει εξαντληθεί και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ακόμη ότι «προχθές, χωρίς καμία διαβούλευση, ανακοινώθηκαν αλλαγές για το πρώτο 24ωρο τμήμα, το ΟΠΕ, μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να τροποποιηθούν όλα τα επιχειρησιακά καθήκοντα που είχαν ήδη καθοριστεί τόσο για τις εκλογές όσο και για τον τελικό κυπέλλου».

Continue Reading
Advertisement
EKLOGES20265 hours ago

Βουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ

EKLOGES20262 days ago

EKLOGES2026 – H τελική της προεκλογικής περιόδου με χιούμορ! | Παρασκευή 22/05 στις 7μμ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 days ago

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος στους πρωταγωνιστές ανάπτυξης της ΕΕ το 2026

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ2 days ago

Σε απεργιακή κινητοποίηση οι δεσμοφύλακες της «Ισότητας» έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ2 days ago

Συμβουλευτικός ρόλος με αυστηρούς ”όρους” για τον Παπαναστασίου σε εταιρεία ορυκτών

Βουλευτικές Εκλογές 20263 days ago

Προεκλογικός πυρετός: Τα τελευταία χαρτιά των κομμάτων πριν την κάλπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ3 days ago

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Off the Record3 days ago

Τα καύσιμα και το καρτέλ εταιρειών πετρελαιοειδών- Κυβέρνησης

Βουλευτικές Εκλογές 20263 days ago

Πότε ανοίγουν οι κάλπες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ3 days ago

ΥΠΕΞ Κύπρου: «Απαράδεκτες» οι ενέργειες του Μπεν-Γκβιρ

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia