LIVE
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 03/04/2025
Λάρνακα – Παρουσίαση έργου βουλευτών ΑΚΕΛ Αμμοχώστου
Σε εκδήλωση στη Λάρνακα, παρουσιάστηκε το έργο των βουλευτών ΑΚΕΛ Αμμοχώστου – Γαβριήλ, Κέττηρου και Κουκουμά – με έμφαση στα προβλήματα της ελεύθερης περιοχής και τη στήριξη των εκτοπισμένων. Συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης, υγείας, προσφυγικής πολιτικής και εργασιακών δικαιωμάτων. Το ΑΚΕΛ δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον διάλογο με την κοινωνία.
Οργή Άγκυρας για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
Ο δημοσιογράφος Ερόλ Καρά ζητά να απαγορευτεί η είσοδος στην Τουρκία στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, κατηγορώντας τον για αντιτουρκική ρητορική και αναφορές στον Οικουμενικό Πατριάρχη και το Κυπριακό. Ζητείται νομική δράση εναντίον του από το τουρκικό κράτος.
Τραμπ: Δασμός 10% σε όλες τις εισαγωγές
Ο Τραμπ ανακοίνωσε καθολικό δασμό 10% στις εισαγωγές, για ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής. Το μέτρο προκαλεί παγκόσμιες αντιδράσεις και φόβους για κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου και αναστάτωση στις διεθνείς αγορές.
Ανάλυση: Ποιοι πλήττονται από τους δασμούς Τραμπ
Οι νέοι δασμοί του Τραμπ αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως την Ε.Ε. και την Ασία. Η Κύπρος δεν έχει μεγάλη έκθεση, αλλά ενδεχόμενη ευρωπαϊκή ύφεση θα την επηρεάσει. Αναλυτές τονίζουν τον κίνδυνο για τις εξαγωγικές οικονομίες, όπως της Γερμανίας και Ιταλίας.
#exAformis
#ExAformis – Το Προσφυγικό Σήμερα: Πολιτική, Ευθύνες, Προοπτικές | Παρασκευή 09/01 στις 8μμ
Στην αποψινή εκπομπή του #exAformis ανοίγουμε έναν απαιτητικό και ουσιαστικό διάλογο για τον ρόλο, τις ευθύνες και τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων, σε μια περίοδο όπου τα ζητήματα των περιουσιών, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του σφετερισμού επανέρχονται με ένταση στο δημόσιο πεδίο.
Στο στούντιο συζητούν ο Στέλιος Ξιουρής, ο Ζαχαρίας Κουλίας και η Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, σε μια συζήτηση που εστιάζει όχι σε διαπιστώσεις αλλά σε ευθύνες, πράξεις και πολιτικές επιλογές.
Τι έχει πραγματικά γίνει και τι όχι; Υπήρξε ποτέ συνεκτική κρατική πολιτική για τους πρόσφυγες; Γιατί ο σφετερισμός ε/κ περιουσιών παραμένει σε μεγάλο βαθμό ατιμώρητος; Και πώς βιώνουν σήμερα την κρατική μέριμνα οι πρόσφυγες δεύτερης και τρίτης γενιάς;
📺 #exAformis – όταν η συζήτηση φεύγει από τα συνθήματα και επιστρέφει στον πυρήνα του δημόσιου συμφέροντος.
Παρασκευή 09/01 στις 8μμ
📺 Ζωντανά και αποκλειστικά στο Vouli.TV
LIVE
ΑΠΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – Πέμπτη 08/01 στις 9μμ
Στο νέο επεισόδιο της εκπομπής, ο Πέτρος Φαναρής φιλοξενεί:
🔹 Παναγιώτη Σαββίδη, Οικονομικό Αναλυτή
🔹 Τάσο Γιασεμίδη, Οικονομολόγο, Μέλος Δ.Σ. KPMG
Μια συζήτηση ουσίας, χωρίς ωραιοποιήσεις, για την οικονομία και την πολιτική όπως επηρεάζουν τον πολίτη.
🔍 Στο τραπέζι της συζήτησης:
• Από την ευημερία των αριθμών στην ευημερία των πολιτών
• Το άρθρο και οι βασικές του προεκτάσεις
• Εκποιήσεις: οι παρεμβάσεις Αβέρωφ Νεοφύτου και η ανάγκη διορθωτικών κινήσεων
• Παιδεία και δημόσιες δαπάνες: 33% του προϋπολογισμού – κόστος ή επένδυση;
🎯 Καθαρός λόγος
🎯 Τεκμηριωμένη ανάλυση
🎯 Απλή Πραγματικότητα
Πέμπτη 08/01 στις 9μμ
📺Αποκλειστικά στο Vouli.TV
#exAformis
#ExAformis – Το ΑΛΜΑ στο δρόμο προς τις εκλογές | Παρασκευή 19/12 στις 7μμ
Ο Χάρης Θεραπής φιλοξενεί τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, επικεφαλής του ΑΛΜΑ – Πολίτες της Κύπρου, και τον Στέλιο Ξιουρή, σε μια ουσιαστική συζήτηση με επίκεντρο τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εκλογών.
Στην εκπομπή συζητούνται:
- Η εκτίμηση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης του Vouli TV
- Τα μηνύματα που στέλνουν οι πολίτες μέσα από τα δεδομένα της έρευνας
- Η παρουσίαση των βασικών θέσεων και προτεραιοτήτων του κόμματος ΑΛΜΑ
Μια συζήτηση για τις τάσεις, τις επιλογές και το πολιτικό τοπίο όπως διαμορφώνεται στον δρόμο προς τις εκλογές.
exAformis – Πολιτική συζήτηση με ουσία και καθαρό λόγο.
Παρασκευή 19/12 στις 7μμ
📺 Ζωντανά και αποκλειστικά στο Vouli.TV
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026
-
#exAformis1 month ago#exaformis – Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα! Vol. 3 | Παρασκευή 05/12 στις 7μμ
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ2 weeks agoΤο ερώτημα για την Holguín για την UNFICYP και η υπόθεση της Μάμμαρι: γιατί δέχθηκαν επίθεση δύο Ελληνοκύπριοι αγρότες;
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ1 month ago«Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας: Ο όρκος δεν ανέχεται υπεκφυγές – ή ενεργείς, ή παραιτείσαι.»
-
Think Tank3 weeks agoΣομαλιλάνδη: το νέο μέτωπο Ισραήλ–Τουρκίας
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΠαραίτηση-έκπληξη: Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων ξεκινά δικό του πολιτικό σχήμα
-
#exAformis4 weeks ago#ExAformis – Το ΑΛΜΑ στο δρόμο προς τις εκλογές | Παρασκευή 19/12 στις 7μμ
-
#exAformis4 weeks ago#ExAformis – Αποτελέσματα Διαδικτυακής Δημοσκόπησης | Τετάρτη 17/12 στις 7μμ
-
Off the Record1 month agoΣτάθμευση Κυπριακών μαχητικών αεροσκαφών στο σύμμαχο μας Ισραήλ
-
Off the Record2 weeks agoΕκλογές 2026: Το ποτάμι δεν γυρίζει ΠΙΣΩ…

