13.00 ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΕΚ
«Πανδημία Κορωνοϊού, προστασία της υγείας, θεμελιώδεις ελευθερίες και ο νέος ψηφιακός κόσμος»
Οργανωτές: Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας – ΟΠΕΚ σε συνεργασία με το Vouli.Tv
Συζητούν: Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρώην Επίτροπος ΕΕ – πρώην Υπουργός και Αχιλλέας Δημητριάδης, Δικηγόρος, Πρόεδρος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.
Συντονισμός/σχολιασμός: Δρ. Θεανώ Καλαβανά, Γενική Γραμματέας ΟΠΕΚ.
H μετάδοση της Διαδικτυακής Συζήτησης είναι μια χορηγία των ηλεκτρικών προϊόντων Makita.

14.30 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή.
– Αναλύουμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με τον διευθυντή σύνταξης του tothemaonline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.
– Φιλοξενούμε την κα Ξένια Λοϊζίδου, Πρόεδρος του ΔΣ ΑΚΤΗ, για παρουσίαση της δράσης τους για την υποστήριξη μιας μεγάλης ομάδας συμπολιτών μας που έχει πληγεί από την καραντίνα: οι μικροί παραγωγοί της Κύπρου, βρίσκονται σε όλη την επικράτεια, παράγουν καταπληκτικά προϊόντα και αυτή τη στιγμή έχουν αποκλειστεί από τις αγορές και δεν έχουν τρόπο πρόσβασης σε πελάτες.
#επιΜενουμεΜαζι : Στηρίζουμε τους μικρούς παραγωγούς της Κύπρου.
#ΑΚΤΙ_ngo #greencluster

16.00 «Υστερόγραφο»
Παρεμβάσεις από κ. Δημήτρη Ταξιτάρη (CEO MAP S. Platis): Τα μηνύματα των αγορών και η έξοδος της Κύπρου στις αγορές, κ. Ελένη Θεοχάρους (Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη): Η διαχείριση της κρίσης και τα κλειστά νοσοκομεία και κ. Νίκο Νικολαΐδη (Δήμαρχος Λεμεσού): Το απόρθητο κάστρο απέναντι στον κορωνοϊό.

17.00 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή.
– Αναλύουμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με τον διευθυντή σύνταξης του tothemaonline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.
– Η πανδημία του covid-19 και οι διεθνείς αναταράξεις. Ποιά είναι η επόμενη μέρα για την Κίνα και οι οικονομικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις είναι το θέμα συζήτησης με τον κ. Χρήστο Ιακώβου, διευθυντή του ΚΥΚΕΜ.
– Οι δύο συντεχνίες των ηθοποιών συνυπογράφουν τους κοινούς στόχους και επιδιώξεις τους προς το κράτος, για την στήριξη των καλλιτεχνών αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βιώνουν.
Φιλοξενούμενοι του Χάρη Θεραπή οι Αντρέας Τσέλεπος (πρόεδρος Ε.Η.Κ) και Προκόπης Αγαθοκλέους (γραμματέας της Κλαδικής Καλλιτεχνών της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ) σε μία συζήτηση για το πλήγμα που δέχεται ο καλλιτεχνικός κόσμος λόγω πανδημίας του κορωνοϊού.

19.00 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ
«Από τη Θλίψη στην Αγαλλίαση»
Το πρόγραμμα της επόμενης μας συναυλίας μουσικής δωματίου, μόλις δυο μέρες πριν από τη Μεγάλη Βδομάδα της Ορθοδοξίας, αντικατοπτρίζει την πορεία από το Θείο Πάθος προς της Ανάσταση, με μουσική της οποίας η διάθεση μας οδηγεί από τον πόνο, την εσωστρέφεια και το πένθος, στην ανθεκτικότητα, τη χαρά και την αγαλλίαση της Ανάστασης.

20.00 Τούτη η Γη έχει Φωνή
Η εκπομπή “Τουτη η Γη έχει Φωνή” αποτελεί την πολιτική εκπομπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Κάθε Παρασκευή στις 15:00 ο Αναπληρωτής Εκπροσωπος Τύπου του Κινήματος, Σωτήρης Ιωάννου μαζί με τους καλεσμένους συζητούν και αναλύουν όλα τα τρέχοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον Κυπριακό Ελληνισμό.
Αυτή την Παρασκευή φιλοξενεί τους Αντρέα Σιάλαρο (Δικηγόρο) και Ζήνωνα Μιχαηλίδη (Μέλος Σωματείου Ασπίδα) για να συζητήσουν για το έτερο ζήτημα των ημερών, το 5G, τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η εφαρμογή του και όλα όσα εγιναν μέχρι σήμερα στην Κύπρο ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Vouli TV