14.00 ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ | Το βήμα του εκσυγχρονισμού. Μια εκπομπή σχετικά με τη Πανδημία Κορωνοϊού: Πώς να σκεφτούμε στην Οικονομία! Καλεσμένος της εκπομπής ο κ. Ανδρέας Μιλιδώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής – Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής – Πανεπιστήμιο Κύπρου, συνομιλεί με τον Κυριάκο Πιερίδη (δημοσιογράφος) και τον κ. Πάνο Παρρά (Mέλος ΔΣ ΟΠΕΚ – Οικονομολόγος).
H εκπομπή είναι μια χορηγία των ηλεκτρικών προϊόντων Makita.

15.00 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή.
Η εκρηκτική αύξηση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Τουρκία και η εκτόξευση του αριθμού θανάτων στη χώρα, καταρρίπτει το αφήγημα της “άτρωτης” υπερδύναμης. Ποιά είναι η επόμενη μέρα και οι οικονομικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις είναι το θέμα συζήτησης με τον κ. Χρήστο Ιακώβου, διευθυντή του ΚΥΚΕΜ.

16.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. Σε μία ζωντανή εκπομπή με θέματα στήριξης των συνανθρώπων μας που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις και προκλήσεις από τον αποκλεισμό λόγω κορωνοϊού. Με θέματα «Αναγνωρίζω και κατανοώ τη συμπεριφορά των εφήβων στην περίοδο κρίσης», «Πώς διαχειριζόμαστε καυγάδες μεταξύ αδερφιών» και «Πως περνώ ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου».

17.30 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή. Στο σημερινό Εξ’ Αφορμής φιλοξενούνται οι:
– Ιωάννου Αργεντούλα | Πρόεδρος Παγκ. Σύνδ. Μονογονεικών Οικογενειών και Φίλων
Προβλήματα και δυσκολίες των μονογονεϊκών οικογενειών την εποχή του κορωνοϊού
– Αριστοδήμου Λούκας | Πρόεδρος Παγκ. Ένωση Καταναλωτών & Ποιότητας Ζωής
Τα φαινόμενα αισχροκέρδειας λόγω κορωνοϊού και αντιμετώπιση τους από τους καταναλωτές.
– Χάρης Πολυκάρπου | Επικεφαλής Γραφείου Οικονομικών Μελετών της Κ.Ε. ΑΚΕΛ
Η οικονομική κρίση λόγω κορωνοϊού και οι προτάσεις του ΑΚΕΛ ΓΙΑ στήριξη της οικονομίας.

19.00 «Μένουμε σπίτι με το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ»
Ο Δήμος Λεμεσού και το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο επιστρατεύουν καλλιτέχνες της πόλης για την ψυχαγωγία των πολιτών. Ο Δήμος Λεμεσού στηρίζει έμπρακτα το «Μένουμε σπίτι» με μια κοινωνική και πολιτιστική παρέμβαση, η οποία υπηρετεί ένα διπλό στόχο. Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας θα προσφέρει στο κοινό μια πολιτιστική διέξοδο και ψυχαγωγία στις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει ευκαιρία εργασίας σε καλλιτέχνες και εργαζόμενους της Λεμεσού.
19.30 Τούτη η Γη έχει Φωνή
Η εκπομπή “Τούτη η Γη έχει Φωνή” αποτελεί την πολιτική εκπομπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Κάθε Παρασκευή στις 17:30 ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Σωτήρης Ιωάννου μαζί με τους καλεσμένους συζητούν και αναλύουν όλα τα τρέχοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Vouli TV