Ξεκαθαρίζει το τοπίο για την διεκδίκηση των δημοτικών εκλογών στο δήμο Λατσιών, μετά και την χθεσινοβραδυνή απόφαση του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ για την στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Κυριάκου Παρπούνα, η οποία ήδη υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ. Σε αναμονή για την απόφαση των μικροτέρων κομμάτων, το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει αφού οι δύο υποψήφιοι για την δημαρχία των Λατσιών, Χρίστος Πιτταράς και Κυριάκος Παρπούνας, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την προεκλογική τους εκστρατεία.

οι δύο ανθυποψήφιοι κατέρχονται ως ανεξάρτητοι, με την υποψηφιότητα Πιτταρά να στηρίζεται από την ΔΗΣΥ και η υποψηφιότητα Παρπούνα να στηρίζεται από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ.

Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο ανθυποψήφιοι είναι δημοτικοί σύμβουλοι, με τον Χρίστο Πιτταρά να κατείχε την θέση του αντιδημάρχου στη νύν θητεία του δημοτικού συμβουλίου της πόλης των Λατσιών. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι και οι δύο ανθυποψήφιοι κατέρχονται ως ανεξάρτητοι, με την υποψηφιότητα Πιτταρά να στηρίζεται από την ΔΗΣΥ και η υποψηφιότητα Παρπούνα να στηρίζεται από το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ.

Vouli TV