Connect with us

Off the Record

AΚΕΛ: Χωρίς φανταχτερά ονόματα στα ψηφοδέλτια

Avatar photo

Published

on

Αντικατοπτρίζει την κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο το ΑΚΕΛ και όσο κι αν επιχειρείται να ωραιοποιηθεί η ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τα ψηφοδέλτια ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι το κόμμα της αριστεράς οδεύει προς την απαξίωση και την περαιτέρω ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ.

Ε, μα δεν είναι δυνατό να καταρτίζεται ο ΚΡΑΧΤΗΣ του κόμματος, η εικόνα του, όπως περιγράφονται τα ψηφοδέλτια και οι 13 εκ των 19 υποψηφίων που επιλέγηκαν για να τρέξουν στις βουλευτικές εκλογές να είναι ΕΜΜΙΣΘΟΙ, ήτοι εξαρτώμενοι από το κόμμα. Δίνεται η εικόνα ενός κλειστού ΚΛΑΜΠ, που επιτρέπεται η είσοδος στην κόκκινη πολυκατοικία, όπου στεγάζεται( το κλαμπ ή ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΣΟΝΙΑ),  ΜΟΝΟ σε μέλη και σε κάποιους που τους ανοίγεται η πόρτα, για να βλέπουν και καμιά άλλη φάτσα να μην πλήττουν,  οι κατοικοεδρεύοντες στο αρχηγείο του ΑΚΕΛ.

Αν είναι δυνατό, το μεγάλο περήφανο κόμμα της αριστεράς, να θεωρεί ότι το εν λόγω ψηφοδέλτιο της πρωτεύουσας, της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας, που εν πολλοίς καθορίζει και το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών είναι ΔΥΝΑΤΟ και αντιπροσωπευτικό. Φαίνεται ότι η ηγεσία χαμήλωσε πολύ τον πήχη των προσδοκιών και συμβιβάστηκε με τις χαμηλές εκλογικές πτήσεις.

Προφανώς και έγιναν προσπάθειες για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια και ονόματα- ΚΡΑΧΤΕΣ, που θα προσφέρουν πρόσβαση και σε απάτητα πολιτικά μονοπάτια και σε δεξαμενές ψήφων, στις οποίες δεν μπορεί να πλησιάσει το ΑΚΕΛ, αλλά εισέπραξαν ΑΡΝΗΣΗ. Ακόμη και ο επικεφαλής της κοινωνικής συμμαχίας ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΣΣΙΩΤΗΣ τους γύρισε την πλάτη, ενώ και επιφανή στελέχη όπως ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΘΕΟΥ, ο ιατρός- αντιπρόεδρος του ΠΑΣΥΚΙ ΑΘΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ δεν δέχτηκαν να είναι στα ψηφοδέλτια, αφού λόγω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ δεν επιθυμούν να καταστούν ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Ε, μα, πως δηλαδή.

Αφού το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ της ΜΑΣΟΝΙΑΣ καθόρισε και ποιοι θα εκλεγούν, μετά και την παραχώρηση του δικαιώματος στους ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ να είναι για 4η φορά υποψήφιοι. Συν ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ- ΧΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ, οι υπόλοιποι είναι για γεμωσιά, όπως λένε στον Γερόλακο ΣτεφΣτεφ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ

Off the Record

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

Avatar photo

Published

on

«Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους! Εν ήταν καν στο debate τζαι στο τέλος εκατάφερεν να μονοπωλήσει τη συζήτηση. Τούτοι επήαν υποτίθεται να συζητήσουν για ακρίβεια, οικονομία, Κυπριακό τζαι τα προβλήματα του κόσμου, τζαι εκαταντήσαν να παίζουν “ποιος είδεν τον Φούλη τελευταίος;”.

Άμαν ένας που λείπει καταφέρνει να πρωταγωνιστεί παραπάνω που τους παρόντες, τότε μάλλον το πρόβλημα εν ο τρόπος που γίνεται η πολιτική συζήτηση τζαι όι ο… σκαλαπούνταρος.»

Ο Σκαλαπούνταρος

Continue Reading

Off the Record

Ο Γεάδης και οι υπόλοιποι…

Avatar photo

Published

on

Αν υπάρχει ένας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ που τα αξίζει τα λεφτά του (όπως θα λέγαμε και με ένα πιο πιασάρικο τρόπο) δεν είναι άλλος από τον Γεάδη Γεάδη του ΕΛΑΜ ο οποίος είναι και ο μόνος που τόλμησε και είχε την παρρησία να ζητήσει την απαγόρευση εισόδου των Τούρκων στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

Την ώρα που οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές μας σφυρίζουν αδιάφορα απέναντι στην Τουρκία και φοβούνται μήπως τα κόμματά τους, τους τραβήξουν το αυτί (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία είναι αυτή και τι θα γίνει αν μας τελειώσεις και αυτό το παραμύθι) και αν οι σύμμαχοι τους νεοταξίτες ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  τους κάνουν μούτρα, έρχεται το ΕΛΑΜ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Και δεν είναι μόνο αυτό: ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ είναι ο μοναδικός που κατόρθωσε να γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα της Ελλάδας για το έργο του και όχι για το γάμο του (ΒΛΕΠΕ Φειδία Παναγιώτου).

Η στάση του ΕΛΑΜ, των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του και του ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ τους όσον αφορά στο κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στα εσωτερικά ζητήματα έφερε το εν λόγω κόμμα από το 1% στο να περάσει το 10% με πολλή δουλειά και αφοσίωση στον κύπριο ΠΟΛΙΤΗ.

Η ττενέκκα είναι δύσκολο πράγμα να το διαχειριστούμε και ΟΛΟΙ πρέπει να ξέρουν τι ψηφίζουν…

ΕΛΛΗΝΑΣ

Continue Reading

Off the Record

Ο διαχωρισμός εξουσιών Γ. Εισαγγελέα και η Ειρήνη

Avatar photo

Published

on

Έμεινε στην ιστορία του Ελληνικού κινηματογράφου η αλήστου μνήμης ατάκα του εξαίρετου ηθοποιού Σπύρου  Καλογήρου, προς τον τεράστιο Νίκο Κούρκουλο, « είναι πολλά τα λεφτά Άρη» στην ταινία του Ντίνου Δημόπουλου « Λόλα» . Όταν ο Κούρκουλος βλέποντας τον φίλο και συνεργάτη του Καλογήρου να επιχειρεί να τον σκοτώσει του λέει με απόγνωση και απορία.

«Γιατί θες να με φας;». Και η απάντηση του Καλογήρου έμεινε στην ιστορία, αφού τα χρήματα που πήρε ήταν πολλά. Η έκφραση που γράφτηκε στην ιστορία, παραπέμπει σε υποχώρηση από θέσεις- ιδανικά στον βωμό του χρήματος.

Τι αναμιγνύουμε τώρα τους τεράστιους ηθοποιούς με τους μικρόνοες πολιτικούς του Κυπριστάν , μπορεί και να είναι αδόκιμο αλλά παραλληλισμός που αποδίδει εν μέρει την πραγματικότητα. Γιατί η επιμονή ιδιαίτερα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στον διαχωρισμό εξουσιών Γενικού Εισαγγελέα που δεν ψηφίστηκαν είναι άτοπη και άστοχη.

Για να μην σας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, να επισημάνουμε ότι ο διαχωρισμός των εξουσιών είναι δύσκολη Συνταγματικά υπόθεση και δεν είναι απλό εγχείρημα. . Τα υπόλοιπα που ακούτε είναι κουραφέξαλα. Προς ενημέρωση σας δε, νομοθεσίες εκκρεμούν δεκάδες και αρκετές αφήνονται καθημερινά και αβέρτα στα αζήτητα προς τέρψη και ικανοποίηση αναγκών αλλά και ψηφοφόρων.

ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ

Continue Reading
Advertisement
Off the Record10 hours ago

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

voulitv13 hours ago

Παρέμβαση Αναστασιάδη πριν τις εκλογές: «Το δίλημμα είναι σταθερότητα ή αστάθεια»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 hours ago

Χριστόφιας προς Χρίστου: «Ο πατέρας μου πήγε έφεδρος, άλλοι έψηναν σούβλες»

Βουλευτικές Εκλογές 202614 hours ago

Σε προσωπικό επίπεδο η κόντρα Στεφάνου – Χρίστου με φόντο πατριωτισμό, τουρκικά F-16 και «έλλειψη ορατότητας»

#exAformis14 hours ago

«Φύγαμε και πήραμε μαζί μόνο τις ψυχές μας» – 19 Μαΐου, η ημέρα που ο ελληνισμός θυμάται

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 hours ago

Οι τεταμένες σχέσεις Βαρουφάκη – Χάρη Γεωργιάδη την περίοδο της ελληνικής κρίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 hours ago

Χριστοδουλίδης: Στόχος η πρώτη πώληση κυπριακού φυσικού αερίου το 2028

Off the Record17 hours ago

Ο Γεάδης και οι υπόλοιποι…

Off the Record18 hours ago

Ο διαχωρισμός εξουσιών Γ. Εισαγγελέα και η Ειρήνη

Βουλευτικές Εκλογές 20261 day ago

Τι δεν επιτρέπεται από την Παρασκευή μέχρι την ημέρα των εκλογών

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia