Απάντηση στα ερωτήματα που δέχεται αν θα είναι υποψήφιος για τις επικείμενες δημαρχιακές εκλογές στη Λεμεσό, δίνει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τέως πρόεδρος του ΚΟΑ και πρώην βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Όπως σημειώνει ο κ. Μιχαηλίδης, «πριν απο μερικούς μήνες ενδιαφέρθηκα για τη Δημαρχία Λεμεσού, μαζί με κάποιους άλλους συναγωνιστές απο τον ΔΗΣΥ Λεμεσού, όπως είχα ενδιαφερθεί κ πριν 7.5 χρόνια. Επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν τι έγινε με το ενδιαφέρον μου κ αν αποσύρθηκα απο τη διεκδίκηση της Δημαρχίας, αποφάσισα να δώσω κάποιες απλές εξηγήσεις».

Ο ΔΗΣΥ, συνεχίζει ο κ. Μιχαηλίδης, «μάς ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε μια ανεξάρτητη έρευνα/ δημοσκόπηση, με την προσθήκη κ ενδιαφερομένων εκτός κόμματος, αφού ήμασταν σε διαβουλεύσεις με άλλα κόμματα για τις δημοτικές εκλογές. Για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ενημερωθήκαμε απο τον Αν. Πρόεδρο στην παρουσία Πελεκάνου και Γιάλλουρου».

«Θεωρώ», προσθέτει, «ότι πήγα πολύ καλά παρόλο που δεν είχα καν εξαγγείλει υποψηφιότητα, σε σχέση με άλλους υποψηφίους της δημοσκόπησης. Στη συνέχεια ενημερώθηκε κ η Επαρχιακή Γραμματεία Λεμεσού για τα αποτελέσματα αυτά. Η Επαρχιακή Γραμματεία, επέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία τον φίλο Νίκο Νικολαίδη για υποψήφιο δήμαρχο. Η απόφαση αυτή δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο, αλλά τη σέβομαι γιατί έτσι λειτουργεί η δημοκρατία», υποδεικνύει.

«Αρκετοί φίλοι με παρότρυναν να κατέβω σαν υποψήφιος δήμαρχος, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΔΗΣΥ. Προβληματίστηκα για κάποιο διάστημα, έχω όμως αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να το κάνω χωρίς τη στήριξη του ΔΗΣΥ. Δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ με το κόμμα που ακολουθώ απο παιδί, λόγω των αρχών & αξιών του, παρά τα λάθη, τις παραλείψεις & αδυναμίες του. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους», καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.
Πηγή: Reportercy
Δημήτρης Νικολάου