Αγαπητά μέλη του ΑΚΕΛ,

Εκφράζω τα αισθήματα ευγνωμοσύνης προς την ηγεσία και τα μέλη του ΑΚΕΛ  για τη σταθερή και χωρίς όρους στήριξη της ανεξάρτητης μου υποψηφιότητας  για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου.

Η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί μία θεμελιώδη μεταρρύθμιση η οποία και καλείται να αντιμετωπίσει σειρά προκλήσεων και δυσκολιών. Η σταθερή θέση του ΑΚΕΛ ότι η θέση του Προέδρου του ΕΟΑ είναι καθαρά τεχνοκρατική θέση  μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και για αυτό πορευόμαστε μαζί σ΄αυτήν την απαιτητική προεκλογική περίοδο.

Η αφοσίωσή σας στο κοινό μας όραμα για την βελτίωση και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους δημότες σε οικονομίες κλίμακος είναι η βάση της επιτυχίας μας. Η υποστήριξή σας είναι μια απόδειξη της αποφασιστικότητας μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Περιποιεί ιδιαίτερη τιμή προς το άτομο μου η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμάτε και υπόσχεση μου είναι ότι από την πρώτη μέρα της εκλογής μου θα εργαστώ άοκνα, μεθοδικά και με αποτελεσματικότητα, όπως έπραξα και κατά την διάρκεια της θητείας μου από την θέση του Επάρχου Αμμοχώστου.

Σ΄αυτή την μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και απευθύνω πρόσκληση και έκκληση προς όλους τους δημότες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου να εργαστούμε συλλογικά για να συνενώσουμε ξανά την επαρχία μας  που τόσο ταλαιπωρήθηκε και λοιδορήθηκε από ιδιοτελείς ενέργειες και πρακτικές συγκεκριμένων ατόμων που δίχασαν την επαρχία μας και της στέρησαν μεγαλύτερη δυναμική στο νέο αυτό ξεκίνημα.

Σήμερα όμως κάνουμε μια νέα αρχή, ενώνουμε δυνάμεις στο νέο αυτό ξεκίνημα και απαντούμε στην μεγάλη πρόκληση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης με αυτοπεποίθηση και πίστη στις αρχές της χρηστής διοίκησης, της δικαιοσύνης και της διαφάνειας.

Άντρος ΚΤΩΡΙΔΗΣ
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Πρόεδρος
ΕΟΑ Αμμοχώστου

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.