Τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου της Προεδρίας στη Λευκωσία αναλαμβάνει η δημοσιογράφος του ΡΙΚ Στέλλα Μιχαήλ μετά την απόφασή της να ενταχθεί στην ομάδα της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά για την άσκηση της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2026.

Η ανάρτηση της Στέλλας Μιχαήλ

Τα πράγματα αλλιώς, για τα επόμενα δυο χρόνια! Έχοντας την τιμή να εργαστώ και λάβω ενεργώς μέρος στο σημαντικό εγχείρημα της Κύπρου μας για την άσκηση της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκης Ένωσης το 2026! Εντασσόμενη στην ομάδα της υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένα Ραουνά και αναλαμβάνοντας τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου της προεδρίας, στη Λευκωσία. Ευχαριστώ τόσο την ίδια όσο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη. Με προσωρινή έδρα, πλέον, τη Γραμματεία για την κυπριακή Προεδρία του 2026, αντί το ΡΙΚ, μέσα από το οποίο αποκόμισα μοναδικές εμπειρίες και εφόδια – και με περισσότερα θα επιστρέψω. Σήμερα, «μας φιλοξένησε» η συνάδελφος Κατερίνα Χαραλάμπους στην εκπομπή Από Μερα Σε Μερα! Σημαντικό ρόλο για την Προεδρία θα διαδραματίσει και το ΡΙΚ, ως ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας! Καλή δουλειά και καλή επιτυχία σε όλους και κυρίως στην Κύπρο μας !

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.