ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η ακτινογραφία μιας ακροδεξιάς ψήφου
Το κατά πόσο το ΕΛΑΜ θα καταφέρει να εκπαραθυρώσει από την τρίτη θέση το ΔΗΚΟ, όπως επίσης και τι ποσοστό θα καταγράψει τελικώς, είναι ένα από τα κύρια ερωτήματα που εγείρονται ενόψει των επικείμενων εκλογών. Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε για λογαριασμό της «Κ» η Symmetron Market Research, το κόμμα της Ακροδεξιάς βρίσκεται στην τρίτη θέση, λαμβάνοντας ποσοστό 10,7%, αφήνοντας όμως με μικρή διαφορά πίσω το ΔΗΚΟ, το οποίο καταγράφει ποσοστό 9,1%. Η διαφορά είναι σίγουρα πολύ μικρή για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το ποιος κλειδώνει την τρίτη θέση. Αυτό ωστόσο που επιβεβαιώνεται, είναι η σημαντική άνοδος του κόμματος της Ακροδεξιάς, το οποίο σίγουρα κλειδώνει μία έδρα στην Ευρωβουλή.
Αιμορραγίες των κομμάτων
Το ΕΛΑΜ συνεπώς κλειδώνει την έδρα στην Ευρωβουλή και παράλληλα προκαλεί πονοκέφαλο στα πλείστα κόμματα, τα οποία υποβάθμισαν τον κίνδυνο της ανόδου του. Σήμερα παρακολουθούν αμήχανα να χάνουν ποσοστά από την Ακροδεξιά και προσπαθούν να ανακόψουν ό,τι μπορεί να ανακοπεί. Μάλιστα, η αιμορραγία που έχουν προς το ΕΛΑΜ ενισχύεται σε σχέση με τα ευρήματα τής δημοσκόπησης τον περασμένο Φεβρουάριο, και εδώ εξηγείται για ποιο λόγο η αντιπαράθεση με το ΕΛΑΜ έχει κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα, από τον ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ. Το ενδιαφέρον βεβαίως είναι ότι ενώ επικρατεί η αίσθηση πως η κύρια πηγή άντλησης ψήφων του ΕΛΑΜ είναι ο ΔΗΣΥ, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται στην έρευνα. Αντίθετα, ο Συναγερμός φαίνεται να έχει επιστροφές ψηφοφόρων από το ΕΛΑΜ σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2021, καθώς το 18,8% των ψηφοφόρων που στήριξαν ΕΛΑΜ επιστρέφουν στο κόμμα της Δεξιάς. Το ΕΛΑΜ προφανώς λαμβάνει συναγερμικές ψήφους που φτάνουν το 11,3%, η κύρια πηγή ψήφων ωστόσο προέρχεται από τα κόμματα του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί και από το γεγονός ότι το ΕΛΑΜ βρέθηκε πολλές φορές να έχει συγκλίνουσες απόψεις με τα εν λόγω κόμματα, όχι μόνο στο Κυπριακό αλλά και στο μεταναστευτικό, με αποτέλεσμα οι διαχωριστικές γραμμές να μην είναι πλέον ευδιάκριτες και οι ψηφοφόροι να μετακινούνται με ευκολία. Πιο συγκεκριμένα λαμβάνει 10,5% των ΔΗΚΟϊκών ψήφων, 17,1% των Σοσιαλιστικών ψήφων, 5,3% από τους ψηφοφόρους της ΔΗΠΑ, 4% ψηφοφόρων που ψήφισαν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κόμμα που έμεινε εκτός Βουλής και 6,4% από την αποχή. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το ΕΛΑΜ έχει συσπειρωθεί στο 75%, λαμβάνοντας παράλληλα 2,2% ΑΚΕΛικές ψήφους και καμία ψήφο από τους Οικολόγους. Σε σχέση με τη δημοσκόπηση της «Κ» τον περασμένο Φεβρουάριο, το κόμμα της Ακροδεξιάς είχε μία άνοδο της τάξεως του 1,6%.
Οι δυνατές επαρχίες
Η ισχυρότερη επαρχία για το ΕΛΑΜ φαίνεται πως είναι η Λεμεσός στην οποία καταγράφει ποσοστό 12,7%, ακολουθεί η Αμμόχωστος με 11,4%, η Λάρνακα με 10,9%, ενώ στη Λευκωσία καταγράφει ποσοστό 10,2%. Η πιο αδύναμη επαρχία του ΕΛΑΜ είναι η Πάφος όπου καταγράφει μόλις 6,7%.
Η ακροδεξιά ψήφος συνδέεται με τον θυμό για την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, ρέπουν προς τον ευρωσκεπτικισμό και ζητούν λύσεις στο μεταναστευτικό. Δεν έχουν ωστόσο ως προτεραιότητα το Κυπριακό.
Το προφίλ του ψηφοφόρου
Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ποιοι ψηφοφόροι επιλέγουν το ΕΛΑΜ και για ποιο λόγο. Όπως διαφαίνεται στην έρευνα, η κύρια δεξαμενή ψηφοφόρων είναι άντρες αντί γυναίκες, καθώς όπως καταγράφεται το 14,3% των ψηφοφόρων που προτίθεται να ψηφίσουν ΕΛΑΜ είναι άντρες και μόλις το 7,2% γυναίκες. Ενδιαφέρον είναι πως το ΕΛΑΜ έχει σημαντική ροή ψηφοφόρων από τη νέα γενιά. Το 10,7% της ηλικιακής ομάδας 18-39 χρόνων προτίθενται να στηρίξουν το ΕΛΑΜ, ενώ των ηλικιών 40-59 το 14,2%. Πρόβλημα παρουσιάζει στο να πείσει τις μεγαλύτερες ηλικίες, καθώς λαμβάνει το 6,2% από την ηλικιακή ομάδα των 60 και άνω. Αξίζει να σημειωθεί πως τα πιο ψηλά ποσοστά νέων ψηφοφόρων τα λαμβάνουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, ενώ τα κόμματα του Ενδιάμεσου ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ καταγράφουν πολύ χαμηλά ποσοστά σε αυτές τις ηλικίες. Τόσο χαμηλά που θα έπρεπε να τους ενεργοποιήσουν για το ζήτημα της επιβίωσής τους.
Ψήφος οργής
Ο μέσος ψηφοφόρος του ΕΛΑΜ παρουσιάζεται οργισμένος, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ψήφο διαμαρτυρίας. Πιο συγκεκριμένα, το 91% των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο από το πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην Κύπρο. Το κύριο ενδιαφέρον τους στις συζητήσεις είναι πρώτα το μεταναστευτικό και η ακρίβεια, με το 78% των ψηφοφόρων να συζητούν για το μεταναστευτικό και το 56% για την ακρίβεια. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι παρά το ότι το κόμμα της Ακροδεξιάς έχει προτάξει πολλές φορές το εθνικό θέμα, οι ψηφοφόροι του δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το Κυπριακό, καθώς μόλις το 19% συζητεί και ενδιαφέρεται για το εθνικό θέμα. Την ίδια στιγμή παρουσιάζουν έντονο ευρωσκεπτικισμό, καθώς το 16% των ψηφοφόρων του έχει θετική γνώμη για την Ε.Ε., το 16% μάλλον θετική, ενώ το 34% μάλλον αρνητική και αρνητική, το 34% των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ. Σε ό,τι αφορά την εκτίμησή τους για το πόσο έχει επωφεληθεί η Κύπρος από την ένταξη στην Ε.Ε., το 41% των ψηφοφόρων δηλώνουν λίγο και το 22% καθόλου, ενώ το 59% των ψηφοφόρων του έχει αρνητική γνώμη για το Ευρωκοινοβούλιο.
Η μάχη της έδρας
Με δεδομένο ότι κλειδώνει η έδρα της Ευρωβουλής, το ερώτημα που εγείρεται είναι ποιος υποψήφιος θα καταφέρει να τερματίσει πρώτος. Βάσει της έρευνας της «Κ» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης με ποσοστό 46% των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ, ενώ δεύτερος ακολουθεί ο τέως αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος με ποσοστό 37% των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τέως χρηματοοικονομικός επίτροπος παρουσιάζεται πέμπτος στη σειρά, λαμβάνοντας το 11% των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ. Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως η κίνηση του ΕΛΑΜ να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του συστημικά πολιτικά πρόσωπα, δεν αγκαλιάστηκε από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του, οι οποίοι προτιμούν την πιο σκληρή κομματική ψήφο.
Ο Γεάδης Γεάδη παρουσιάζεται πολυσυλλεκτικός, καθώς λαμβάνει ψήφους από όλα τα κόμματα. Λαμβάνει το 15% των συναγερμικών ψηφοφόρων που θα στηρίξουν ΕΛΑΜ, το 50% των ΑΚΕΛικών ψηφοφόρων, το 33% των ΔΗΚΟϊκών ψηφοφόρων που θα στηρίξουν το κόμμα, συσπειρώνει πλήρως με 71% τους ψηφοφόρους του ΕΛΑΜ, ενώ λαμβάνει το 67% από τους ψηφοφόρους της ΕΔΕΚ που προτίθεται να ψηφίσουν ΕΛΑΜ. Αξίζει να σημειωθεί πως από όσους απείχαν το 2021 και προτίθενται να ψηφίσουν ΕΛΑΜ λαμβάνει το 43%. Ο Μάριος Πελεκάνος, δεν φαίνεται να κάνει σοβαρή ζημιά στον ΔΗΣΥ με τη μεταγραφή του στο ΕΛΑΜ, ωστόσο το 69% των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ που θα στηρίξουν το ΕΛΑΜ, δηλώνουν ότι θα τον στηρίξουν.
Πηγή: Kathimerini
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεταξύ Άγκυρας και Τουρκοκυπρίων: Ο Έρχιουρμαν χάνει την πολιτική ισορροπία
Σε έντονο πολιτικό κλοιό πιέσεων βρίσκεται ο κατοχικός ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Από τη μία πλευρά δέχεται επικρίσεις από πρώην συνεργάτες του στο Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα, αλλά και από ψηφοφόρους που τον είχαν στηρίξει για τις θέσεις του στο Κυπριακό και οι οποίοι πλέον διαπιστώνουν ότι ακολουθεί πολιτική που προσομοιάζει με εκείνη των πολιτικών του αντιπάλων.
Από την άλλη πλευρά, η Τουρκία, παρότι δεν φαίνεται να έχει παράπονα από τη συνεργασία μαζί του, δεν δείχνει να του έχει πλήρη εμπιστοσύνη, κάτι που αποτυπώνεται σε διάφορες κινήσεις της. Στην πράξη, η Άγκυρα φαίνεται να τον παρακάμπτει, να μην τον ενημερώνει και να μην τον λαμβάνει ουσιαστικά υπόψη στις συζητήσεις που αφορούν το Κυπριακό. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο κ. Έρχιουρμαν, ο οποίος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι εκάστοτε εγκάθετοι της Άγκυρας διαθέτουν περιορισμένα περιθώρια αυτόνομης δράσης. Στο παρελθόν, ο μόνος που επιχείρησε, έστω και σε μία περίπτωση, να διατυπώσει διαφορετικές θέσεις προκαλώντας την αντίδραση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, ήταν ο Μουσταφά Ακιντζί. Στην ουσία, ο Τουφάν Έρχιουρμαν, τον οποίο ούτε οι ξένοι συνομιλητές του θεωρούν ότι μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο ή να ασκήσει επιρροή, δεν εκφράζει διαφορετικές απόψεις από εκείνες που προωθεί η Άγκυρα.
Ο Έρχιουρμαν επιλέγει να κινείται πίσω από γενικές και αόριστες διατυπώσεις. Αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για τη μορφή λύσης του Κυπριακού, επαναλαμβάνοντας ότι εκείνο που έχει σημασία είναι το περιεχόμενο της λύσης και όχι η ονομασία της. Η στάση αυτή θεωρείται συνειδητή επιλογή, καθώς επιδιώκει να αποφύγει τόσο τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της τουρκοκυπριακής κοινότητας όσο και τις αντιδράσεις από την Τουρκία. Σε πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στη θέση της Τουρκίας περί «κυριαρχικής ισότητας» και «ίσου διεθνούς καθεστώτος». Όπως δήλωσε, «πρόκειται για ένα εννοιολογικό πλαίσιο που τέθηκε μετά το Κραν Μοντανά, το περιεχόμενο του οποίου, ωστόσο, δεν έχει συζητηθεί ή συμπληρωθεί επαρκώς μέχρι σήμερα». Με αυτή τη διατύπωση, αποφεύγει να απορρίψει τους όρους που προωθεί η Άγκυρα, τους οποίους είχε υιοθετήσει με ιδιαίτερη ένταση και ο Ερσίν Τατάρ και οι οποίοι παραπέμπουν σε λύση δύο κρατών.
Τουρκία, Έρχιουρμαν και ψευδοκράτος
Η τουρκική πλευρά συνεχίζει να κινείται στη λογική μιας χωριστής αυτόνομης περιοχής στα κατεχόμενα και μιας μορφής συγκυριαρχίας σε διάφορες πτυχές της λειτουργίας του κράτους. Μέσα από συνομοσπονδιακές προσεγγίσεις, εγείρει ζητήματα συνδιαχείρισης, όπως αυτό του φυσικού αερίου, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μια τέτοια συνεργασία μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και χωρίς συνολική λύση του Κυπριακού.
Είναι σαφές ότι η Άγκυρα διατηρεί στενότερα κανάλια επικοινωνίας με την ψευδοκυβέρνηση, την οποία και στηρίζει ενεργά. Σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να επιθυμεί η σημερινή «αντιπολίτευση», δηλαδή το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα, να αναλάβει την ηγεσία του κατοχικού καθεστώτος, προκρίνοντας αντ’ αυτού μια κατάσταση πολιτικής ισορροπίας. Παράλληλα, είναι εμφανές ότι η προώθηση μεγάλων έργων υποδομής από την Τουρκία στα κατεχόμενα συνδέεται και με την ενίσχυση της ψευδοκυβέρνησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «συμφωνία» που αναμένεται να υπογραφεί την 1η Ιουλίου για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την Τουρκία προς τις κατεχόμενες περιοχές. Στο πλαίσιο αυτό, τα κατεχόμενα αναμένεται να επισκεφθεί ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Cevdet Yılmaz. Σύμφωνα με τον ψευδοπρωθυπουργό Ουνάλ Ουστέλ, κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2026 θα αρχίσει η πόντιση των αγωγών και θα ξεκινήσει επίσημα η υλοποίηση του έργου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως το 2029.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Αριστοτέλους – Το Υπουργικό εισηγείται εκ νέου διαθεσιμότητα
Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τη Δευτέρα να εισηγηθεί την εκ νέου θέση σε διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, αποφάσισε να υποβάλει εισήγηση προς την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), προκειμένου η κ. Αριστοτέλους να τεθεί εκ νέου σε διαθεσιμότητα.
Υπενθυμίζεται ότι το Διοικητικό Δικαστήριο ακύρωσε την προηγούμενη εβδομάδα την απόφαση της ΕΔΥ, βάσει της οποίας η πρώην Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από τις 5 Δεκεμβρίου 2025 έως την ολοκλήρωση της ποινικής υπόθεσης που εκκρεμεί εις βάρος της και σχετίζεται με έγγραφα των Κεντρικών Φυλακών.
Σύμφωνα με το σκεπτικό του Δικαστηρίου, κατά τον ουσιώδη χρόνο, η αρμόδια αρχή για να εισηγηθεί τη διαθεσιμότητα της αιτήτριας δεν ήταν το Υπουργικό Συμβούλιο αλλά η Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς η κ. Αριστοτέλους εξακολουθούσε να υπηρετεί στην Προεδρία όταν κατατέθηκε η σχετική πρόταση προς την ΕΔΥ.
Όπως επισημαίνεται στην απόφαση, «στις 28.11.2025 που υπεβλήθη η πρόταση από το Υπουργικό Συμβούλιο, η αιτήτρια εξακολουθούσε να υπηρετεί στην Προεδρία και δεν είχε ακόμα αναλάβει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή», ενώ προστίθεται ότι «αρμόδια αρχή, για να εισηγηθεί την διαθεσιμότητα της αιτήτριας, ήταν η Προεδρία της Δημοκρατίας και όχι το Υπουργικό Συμβούλιο».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τέλος εποχής για τον Κιρ Στάρμερ – Παραιτήθηκε από πρωθυπουργός
Πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση της παραίτησής του, ο Κιρ Στάρμερ έκανε έναν απολογισμό της πορείας του στην ηγεσία των Εργατικών, σημειώνοντας ότι παρέλαβε ένα κόμμα «πολιτικά, οικονομικά και ηθικά χρεοκοπημένο». Όπως ανέφερε, πολλοί πίστευαν εκείνη την περίοδο ότι το Εργατικό Κόμμα είχε ολοκληρώσει τον πολιτικό του κύκλο, ωστόσο, όπως υποστήριξε, κατάφερε να αποδείξει το αντίθετο.
Την απόφασή του να παραιτηθεί τόσο από την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και από την ηγεσία του Εργατικού Κόμματος ανακοίνωσε ο Κιρ Στάρμερ, σε δήλωσή του έξω από την Downing Street, σύμφωνα με τη ζωντανή ενημέρωση του BBC.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανέφερε ότι το βασικό ερώτημα που τέθηκε ενώπιον του κόμματός του ήταν κατά πόσο ο ίδιος εξακολουθεί να είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί της παράταξης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Όπως δήλωσε, «άκουσε την απάντηση» που του έδωσε το κόμμα του και την αποδέχεται.
Στη δήλωσή του, ο Στάρμερ υποστήριξε ότι κάθε απόφαση που έλαβε κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε ως κύριο γνώμονα το συμφέρον της χώρας, τονίζοντας πως επιδίωξε πάντοτε να θέτει τη Βρετανία πάνω από όλα.
Πριν ανακοινώσει επίσημα την παραίτησή του, έκανε εκ νέου αναφορά στην πορεία του στην ηγεσία των Εργατικών, σημειώνοντας ότι ανέλαβε ένα κόμμα «πολιτικά, οικονομικά και ηθικά χρεοκοπημένο». Όπως είπε, πολλοί θεωρούσαν τότε πως οι Εργατικοί είχαν πολιτικά τελειώσει, ωστόσο ο ίδιος απέδειξε ότι μπορούσαν να επιστρέψουν δυναμικά.
Ο Στάρμερ ανέφερε ακόμη ότι προχώρησε σε ουσιαστικές αλλαγές στο κόμμα, απομακρύνοντας, όπως χαρακτηριστικά είπε, «το δηλητήριο του αντισημιτισμού». Παράλληλα, υποστήριξε ότι συνέβαλε στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους τομείς της οικονομίας, της άμυνας και της εθνικής ασφάλειας.
Αναφερόμενος στην άνοδό του στην εξουσία, χαρακτήρισε την είσοδό του στην Downing Street το 2024 ως την πιο περήφανη στιγμή της ζωής του. Όπως τόνισε, αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική με στόχο να βελτιώσει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.
Η ανακοίνωση της παραίτησής του πραγματοποιήθηκε ενώ στην Downing Street είχαν συγκεντρωθεί μέλη της κυβέρνησης και στενοί συνεργάτες του Βρετανού πρωθυπουργού. Σύμφωνα με το BBC, ανάμεσά τους βρισκόταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ντέιβιντ Λάμι.
Η εξέλιξη χαρακτηρίζεται από το BBC ως ιδιαίτερα σημαντική για τη βρετανική πολιτική σκηνή, καθώς έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά τη σαρωτική εκλογική νίκη των Εργατικών στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2024.
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 weeks agoΒουλευτικές εκλογές 2026 – Αναλυτικά αποτελέσματα και κατανομή εδρών
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ7 days agoΠόρισμα καταπέλτης για το “Κράτος-Μαφία” για 15 φυσικά και νομικά πρόσωπα
-
Off the Record1 month agoΟ Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΌσα πρέπει να ξέρετε πριν ψηφίσετε!
-
EKLOGES20264 weeks agoΒουλευτικές Εκλογές 2026 – Ζωντανή Αναμετάδοση Αποτελεσμάτων από το ΡΙΚ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΣάλος από πρόταση υποψήφιου του ΕΛΑΜ για παρακολούθηση κομμάτων
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΤι δεν επιτρέπεται από την Παρασκευή μέχρι την ημέρα των εκλογών
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 days agoΜήνυμα ΔΗΠΑ προς Παπαδόπουλο: «Αναμένουμε την πρόσκληση» – Ανοικτοί σε συνεργασία αλλά με όρους
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 week agoΠόρισμα «Κράτος Μαφία»: Πρώτα ενημερώνεται ο Αναστασιάδης, μετά η δημοσιοποίηση
-
EKLOGES20261 month agoEKLOGES2026 – H τελική της προεκλογικής περιόδου με χιούμορ! | Παρασκευή 22/05 στις 7μμ






