Ανακατατάξεις φέρνει στο ΕΛΑΜ η εκλογή του Γεάδη Γεάδη ως ευρωβουλευτή, καθώς μένει κενή η θέση του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, την οποία είχε ο κ. Γεάδη πριν την εκλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του κ. Πελεκάνου ακούγεται ως πιθανόν αντικαταστάτης του κ. Γεάδη, ωστόσο όπως πληροφορείται η «Κ» τις επόμενες μέρες θα διευθετηθεί συνάντηση ανάμεσα στην ηγεσία του κόμματος με τον Μάριο Πελεκάνο για να συζητηθεί η περαιτέρω συνεργασία τους.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.