Για πρώτη φορά, Αρχηγοί Πολιτικών Κομμάτων απαντούν στο κοινό για θέματα που αφορούν κάθε πολίτη, στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα, Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Αρχηγού Αστυνομίας και Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Cyprus Integrity Forum (η μοναδική οργάνωση στην Κύπρο που δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση της διαφθοράς), διοργανώνει τη μεγαλύτερη εκδήλωση κατά της Διαφθοράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα 16 Δεκεμβρίου, στις 18:00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων Πασχάλη Πασχαλίδη του κτηρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (γωνία Λεωφόρου Λεμεσού & Αθαλάσσας 200 – Λευκωσία). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα κατά της Διαφθοράς θα μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση του Vouli.Tv.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του CIF Μάριος Σκανδάλης, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Αρχηγός Αστυνομίας και ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με όλους τους Αρχηγούς Κοινοβουλευτικών Κομμάτων (Αβέρωφ Νεοφύτου, Άντρος Κυπριανού, Νικόλα Παπαδόπουλο, Μαρίνος Σιζόπουλος, Γιώργος Λιλλήκας, Ελένη Θεοχάρους, Γιώργος Περδίκης, Χρίστος Χρίστου). Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις προς τους Πολιτικούς Αρχηγούς.

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Για δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/MAFEFpZm5cpyBTPX6
Για περισσότερες πληροφορίες: 22025772

Vouli TV