Με πειστικό τρόπο προσπάθησε να απαντήσει ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Μαρίνος Μουσιούττας, σε όσους αποδίδουν την αποχώρηση των «πέντε» από το ΔΗΚΟ σε εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και «παιχνίδια» για χάρη άλλων κομματικών δυνάμεων.

Μιλώντας μας στο πλαίσιο της εκπομπής Εξ Αφορμής που προβάλλεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV επιχείρησε να απαντήσει με δυνατές εκφράσεις αναφερόμενος στις κακές γλώσσες. Ως γνωστόν, παρασκηνιακά έχει σχολιαστεί ότι οι πέντε αποχωρήσαντες από το ΔΗΚΟ (28/07), έχουν λάβει δεσμεύσεις από άλλο χώρο, ενώ ένας εξ αυτών φέρεται να έχει ‘εξαργυρώσει’ την αποχώρησή του.

«Τόσο βλάκας είμαι για να ακούσω αυτό το πράγμα;», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του κ. Μουσιούττα, ο οποίος λίγο προηγουμένως είχε αναλύσει τον συλλογισμό του, θέλοντας να διαψεύσει ότι κρύβονται προσωπικά συμφέροντα πίσω από την πολιτική πλατφόρμα.

Το αρχικό σχόλιο του κ. Μουσιούττα, κατόπιν ερωτήματός μας, είχε ως εξής: «Έχω ακούσει μέχρι στιγμής ότι μου έχουν τάξει τη Δημαρχία Λευκωσίας, του Άγγελου Βότση τη Δημαρχία Λεμεσού αν δεν κάνω λάθος, του Γιώργου Προκοπίου Δημαρχία Λάρνακας ή Υπουργοποίηση, του Χρίστου Τσίγκη κάποιο επιτροπάτο και του Αλέκου Τρυφωνίδη κάτι ανάλογο. Αυτά τα άκουσα».

ΠΗΓΗ: tothemaonline.com

Vouli TV