Μεγάλο αριθμό κλήσεων δέχθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στην επαρχία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι τα περιστατικά έφτασαν τα 72. Επιχείρησαν 20 συνεργεία (13 Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 2 Πολίτης Άμυνας, 2 SupportCy, 2 ΕΤΕΑ και 1 εθελοντική ομάδα Παύλος).

Τα περιστατικά αφορούσαν αρκετές περιπτώσεις πλημμυρισμένων υπογείων, ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων και μικρό αριθμό ρυμουλκύσεων οχημάτων με επιβαίνοντες χωρίς ουσιαστικό κίνδυνο.

 

4800626411995758 image

 

4800626577589102 image

 

4800626665719755 image
Πηγή: Politis
Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.