Η εταιρεία λεωφορείων “ΖΗΝΩΝ” ανήγγειλε δημοσιογραφική διάσκεψη για αύριο Δευτέρα (18/5) στις 11πμ, όπου και θα ανακοινώσει τα δυναμικά μέτρα αντίδρασης στην κατάφωρη αδικία -όπως ισχυρίζεται- που βιώνει στο χώρο των δημόσιων συγκοινωνιών της Λάρνακας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Αγαπητοί Εκπρόσωποι των ΜΜΕ,

Σας καλούμε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη στα γραφεία της ΣΕΚ Λάρνακας, Μεδούσης 20 – Λάρνακα, τη Δευτέρα 18/5/2020 στις 11πμ.
Τις προηγούμενες μέρες είχαμε αποστείλει ανοικτές επιστολές στον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Γενικό Ελεγκτή, με τις οποίες ζητούσαμε ουσιαστικές έρευνες και ενέργειες προς την κατεύθυνση της Ισονομίας και άμεση Ακύρωση του Διαγωνισμού για τις Δημόσιες Συγκοινωνίες της Επαρχίας Λάρνακας. Τονίζαμε σωρεία παρατυπιών και άνισης μεταχείρισης της εταιρείας μας και δίναμε εύλογο χρόνο για τις ενέργειες τους πριν προχωρήσουμε σε ανάληψη δυναμικών μέτρων, μέχρι την δικαίωση μας.
Δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, έχουμε αποφασίσει τη λήψη σειράς δυναμικών μέτρων.
Σκοπός της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης είναι η ενημέρωση των ΜΜΕ και του κοινού για τη σειρά των δυναμικών μέτρων που υλοποιεί από σήμερα η εταιρεία μας.
Στα πλαίσια των απαιτούμενων μέτρων προστασίας λόγω κορωνοϊού, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τύπου της εταιρείας μας στο τηλ. 95 75 00 55, για τις απαραίτητες διευθετήσεις για την παρουσία σας στο χώρο της δημοσιογραφικής διάσκεψης.

Γραφείο Τύπου
Λεωφορεία Λάρνακος ΖΗΝΩΝΑΣ Λτδ.
Τηλ. 95 75 00 55

Vouli TV