ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Παλαιχωρίου-Λευκωσίας – Έκλεισε ο δρόμος
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας όταν όχημα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός είναι γύρω στις 6.30 το πρωί σήμερα Δευτέρα, [08/04], ο δρόμος Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, στο τμήμα από Ανάγυια μέχρι και Δευτερά, λόγω οδικής σύγκρουσης. Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, μέσω Δευτεράς και Αναγυιών.
Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τη Λευκωσία, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου προς Βιομηχανική Περιοχή Εργατών και Ανάγυια – Δευτερά, ενώ οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Παλαιχώρι, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου αριστερά του κυκλικού κόμβου παρά τα ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου και του ιδιωτικού σχολείου, στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου.
Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια εξετάσεων, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.
Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Πηγή: Sigmalive
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συναγερμός στους κτηνοτρόφους – Έκτακτη σύσκεψη στη Χοιροκοιτία για τον αφθώδη πυρετό
EKLOGES2026
EKLOGES2026 – Θέματα Επικαιρότητας | Δευτέρα 11/05 στις 7μμ
Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής «Εκλογές 2026», με παρουσιαστή τον Μίκη Κασάπη, ο οποίος συντόνισε μια πολιτική συζήτηση με έντονες τοποθετήσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις από τους καλεσμένους.
Στο στούντιο βρέθηκαν υποψήφιοι βουλευτές από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους: Θεόδωρος Τσάτσου (ΔΗΣΥ, Λευκωσία), Αλέξανδρος Γεωργίου (ΕΛΑΜ, Λευκωσία), Λάκης Κωνσταντίνου (ΕΔΕΚ, Λεμεσός) και Μαρία Κολά (Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Λευκωσία), καταθέτοντας τις θέσεις τους για ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την κυπριακή κοινωνία.
Συζήτησαν για:
• Το στεγαστικό πρόβλημα και την ανάγκη για πιο προσιτή στέγη, ιδιαίτερα για τα νέα ζευγάρια και τις νεαρές οικογένειες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν κατοικία.
• Την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί σε σχέση με την αγορά ακινήτων από ξένους επενδυτές και τις επιπτώσεις στην εγχώρια αγορά κατοικίας.
• Το μεταναστευτικό, τις ευθύνες των κομμάτων στη διαχείριση του ζητήματος και το κατά πόσο η παράνομη μετανάστευση αποτελεί απειλή για την ασφάλεια και τη συνοχή του κράτους.
• Το δημογραφικό πρόβλημα και τα μέτρα που μπορούν να δοθούν ως κίνητρα προς τους νέους για δημιουργία οικογένειας και απόκτηση παιδιών.
Η συζήτηση ανέδειξε τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις γύρω από κρίσιμα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους πολίτες.
Ζωντανά στο Vouli TV και διαδικτυακά.
-
Off the Record1 month agoΛάσπη στον πολιτικό ανεμιστήρα – και όποιον πάρει ο άνεμος
-
EKLOGES20263 weeks agoEKLOGES2026 – Αποτελέσματα Δημοσκοπήσεων | Τετάρτη 29/04 στις 7μμ
-
voulitv1 month agoEKLOGES2026 – Λεμεσός 2026 – Η μάχη της έδρας | Πέμπτη 16/04 στις 7μμ
-
THE DUEL - VouliTV LIVE DEBATE1 month agoTHE DUEL «ΑΚΕΛ VS ΔΗΚΟ», Πέμπτη 09/04 στις 5μμ
-
EKLOGES20261 month agoEKLOGES2026 – Λευκωσία 2026 – Η μάχη της έδρας | Δευτέρα 20/04 στις 7μμ
-
Off the Record2 days agoΟ Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!
-
EKLOGES20261 month agoEKLOGES2026 – Λευκωσία 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 17/04 στις 7μμ
-
EKLOGES20263 weeks agoEKLOGES2026 – Θέματα Επικαιρότητας | Δευτέρα 27/04 στις 7μμ
-
EKLOGES20264 weeks agoEKLOGES2026 – Λάρνακα 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 24/04 στις 7μμ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks agoΜε μία κενή θέση στο ψηφοδέλτιό του ως ένδειξη τιμής για τον Ανδρέα Νεοφύτου, το ΚΕΚΚ κατέρχεται με 55 υποψηφίους

