Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο Παλαιχωρίου – Λευκωσίας  όταν όχημα συγκρούστηκε με βυτιοφόρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός είναι γύρω στις 6.30 το πρωί σήμερα Δευτέρα, [08/04], ο δρόμος Παλαιχωρίου – Λευκωσίας, στο τμήμα από Ανάγυια μέχρι και Δευτερά, λόγω οδικής σύγκρουσης. Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, μέσω Δευτεράς και Αναγυιών.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τη Λευκωσία, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου προς Βιομηχανική Περιοχή Εργατών και Ανάγυια – Δευτερά, ενώ οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς Παλαιχώρι, καλούνται να κατευθύνονται προς τον παλαιό δρόμο, μέσω της παρόδου αριστερά του κυκλικού κόμβου παρά τα ιδιωτικά γήπεδα ποδοσφαίρου και του ιδιωτικού σχολείου, στον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου.

Στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για διενέργεια εξετάσεων, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Πηγή: Sigmalive

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.