Την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου Εφραίμ Μίρβις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Αρχιραβίνου της Κύπρου, η τελετή υποδοχής πραγματοποιήθηκε στο Εβραϊκό Μουσείο Κύπρου και τον Αρχιραβίνο του Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχθηκαν ο Αρχιραβίνος της Κύπρου Αρί Ζήβ Ρασκίν και ο Πρέσβης του Ισραήλ στο νησί Όρεν Ανόλικ.

Προστίθεται ότι «η επίσκεψη του Αρχιραβίνου Μίρβις σηματοδοτεί μια «σημαντική ευκαιρία για την Εβραϊκή κοινότητα στην Κύπρο και δυναμώνει τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου. Η παρουσία του όχι μόνο προάγει τον διαθρησκευτικό διάλογο και τη συνεργασία, αλλά συμβολίζει επίσης την ενότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των κοινοτήτων».

Εκ μέρους του Δήμου Λάρνακας, τον Αρχιραβίνο υποδέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Λακκοτρύπης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Politis

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.