Υποψηφιότητα για τη δημαρχία Λάρνακας ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής Λάρνακας με το ΕΛΑΜ, Σωτήρης Ιωάννου.

«Η θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης για 4 χρόνια και η κοινοβουλευτική μου παρούσα αποτελεί εφόδιο. Έχω ζήσει όλη τη ζωή μου στη Λάρνακα. Γνωρίζω κάθε δρόμο. Τα επόμενα χρόνια έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές προκλήσεις», είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Ιωάννου και συμπλήρωσε:

«Η Λάρνακα μπορεί και πρέπει να διατηρήσει τον ξεχωριστό της χαρακτήρα, όπως και το κάθε δικό της διαμέρισμα, έχουν τον δικό τους χαρακτήρα δεν πρέπει να χαθεί στον βωμό των συμφερόντων. Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Πολλές περιοχές Λάρνακας δεν θυμίζουνε τα χρόνια που μεγαλώσαμε. Συμμορίες παράνομων μεταναστών έχουν γκετοποιησει περιοχές. Σκοπός μας οι θεσμοί του κράτους να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών».

Πηγή: Omegalive

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.