Το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ για τις εκλογές μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αποφάσισε το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ, σε συνεδρίαση του την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΕΔΕΚ, με αλφαβητική σειρά, είναι οι Αναστασίου Νίκος- Δήμαρχος Πολεμιδιών, Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Λεμεσού, Αποστόλου Ανδρέας – Βουλευτής Λάρνακας, Γιόκκα Παντελίτσα – Φιλόλογος, Κανάρη Βίβιαν – Δημοσιογράφος, Μυριάνθους Ηλίας – Βουλευτής Πάφου, Φιλίππου Νικόλας – Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το ψηφοδέλτιο, όπως αναφέρεται, θα επικυρωθεί στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.