Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Vouli TV | NEWS – ΙΣΡΑΗΛ ” ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΝΤΑΝΙΑΧΟΥ”

Avatar photo

Published

on

Σφοδρές και άμεσες ήταν οι αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας στις εξαγγελίες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου περί προσάρησης της Κοιλάδας του Ιορδάνη στο περιθώριο της νέας προεκλογικής υπόσχεσής του.

Ο ΟΗΕ προειδοποίησε το Ισραήλ κατά της μερικής προσάρτησης της Δυτικής Όχθης κάνοντας μάλιστα λόγο για μια «καταστροφική προοπτική».

«Μια τέτοια προοπτική θα ήταν καταστροφική για τη δυνατότητα επανέναρξης των διαπραγματεύσεων, για την περιφερειακή ειρήνη και για την ίδια την ουσία της λύσης των δύο κρατών», Ισραήλ και Παλαιστίνης, τόνισε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Στεφάν Ντουτζαριτς, μετά την ανακοίνωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι θα προσαρτήσει την Κοιλάδα του Ιορδάνη στην περίπτωση που επανεκλεγεί στις ισραηλινές κοινοβουλευτικές εκλογές της επόμενης εβδομάδας.

«Οποιαδήποτε απόφαση του Ισραήλ να επιβάλει τους νόμους του, τη δικαιοδοσία και την διακυβέρνηση του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη δεν θα είχε καμία διεθνή νομική ουσία», πρόσθεσε ο Ντουτζαριτς.

Ερωτηθείς για την αντίδραση του Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο εκπρόσωπος απάντησε: «Η θέση του Γενικού Γραμματέα είναι σαφής: Οι μονομερείς ενέργειες δεν βοηθούν την ειρηνευτική διαδικασία».

Από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεχμέτ Τσαβούσογλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Ισραηλινό πρωθυπουργό κατηγορώντας τον για τις «παράνομες, αθέμιτες και επιθετικές» προεκλογικές του δεσμεύσεις που αποτελούν μέρος ενός «ρατσιστικού κράτους απαρτχάιντ».

«Η προεκλογική υπόσχεση του (Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν) Νετανιάχου, που προσφέρει κάθε είδους παράνομα, αθέμιτα και επιθετικά μηνύματα πριν τις εκλογές, είναι μέρος ενός ρατσιστικού κράτους απαρτχάιντ», είπε με tweet του στα αγγλικά ο Τούρκος ΥΠΕΞ. «(Η Τουρκία) θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Παλαιστίνιων αδερφών μας μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

Η δέσμευση του Νετανιάχου προκάλεσε σχεδόν αμέσως τις έντονες αντιδράσεις και των χωρών του αραβικού κόσμου, με την Ιορδανία να προειδοποιεί ότι η κίνηση αυτή «θα σύρει την περιοχή σε βία».

«Σήμερα, ανακοινώνω την πρόθεσή μου, μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, να εφαρμόσω την ισραηλινή κυριαρχία στην Κοιλάδα του Ιορδάνη και στην βόρεια Νεκρά Θάλασσα», δήλωσε νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Η Ιορδανία καταγγέλλει την πρόθεση του Νετανιάχου να εφαρμόσει την κυριαρχία του Ισραήλ στην Κοιλάδα του Ιορδάνη και στο βόρειο τμήμα της Νεκράς Θάλασσας», καθώς η κίνηση αυτή «θα σύρει ολόκληρη την περιοχή σε βία» προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Αϊμάν Σαφάντι.

Ο Σαφάντι που βρίσκεται στο Κάιρο παρευρισκόμενος στη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του Αραβικού Συνδέσμου τόνισε ότι οι «προεκλογικές υποσχέσεις» του Νετανιάχου και τα μονομερή μέτρα που ο ίδιος οραματίζεται μπορεί «να σκοτώσουν ολόκληρη την ειρηνευτική διαδικασία και να αποτελέσουν απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή».

Προστάτιδα των μουσουλμανικών ιερών τόπων στην Ανατολική Ιερουσαλήμ η Ιορδανία είναι η μοναδική αραβική χώρα που μαζί με την Αίγυπτο έχουν συνάψει ειρηνευτική συνθήκη με το Ισραήλ το 1994.

Ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέντ Αμπούλ-Γκεΐτ δήλωσε ότι οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών του Αραβικού Συνδέσμου καταδικάζουν το σχέδιο Νετανιάχου, τονίζοντας ότι αυτό θα υπονομεύσει κάθε ευκαιρία προόδου στην ισραηλινο-παλαιστινιακή ειρηνευτική διαδικασία.

Οι Παλαιστίνιοι αντέδρασαν έντονα στην υπόσχεση του ισραηλινού πρωθυπουργού, προειδοποιώντας ότι θα καταστρέψει «κάθε ευκαιρία για ειρήνη».

Η εκπρόσωπος της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης Χανάν Ασράουι δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι μια τέτοια κίνηση «θα καταστρέψει κάθε ευκαιρία ειρήνης». «Είναι μια καταφανής παραβίαση του διεθνούς δικαίου, μια καταφανής κλοπή γης, μια εθνοκάθαρση. Δεν καταστρέφει μόνο τη λύση των δύο κρατών, αλλά κάθε ευκαιρία ειρήνης και αλλάζει τη συμφωνία».

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Μοχαμάντ Σταγιέχ με ανακοίνωσή του λίγο πριν τις δηλώσεις Νετανιάχου, εν μέσω αναφορών για μια πιθανή ανακοίνωση προσάρτησης, δήλωσε ότι ο Ισραηλινός ηγέτης είναι ο «πρωταρχικός καταστροφέας της ειρηνευτικής διαδικασίας».

Από την πλευρά της Ουάσινγκτον, ένας Αμερικανός κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε ότι η αμερικανική πολιτική απέναντι στο Ισραήλ και στα παλαιστινιακή εδάφη παραμένει αμετάβλητη. «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην πολιτική των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή», απάντησε ο αξιωματούχος σε ερώτηση αν ο Λευκός Οίκος στηρίζει την κίνηση Νετανιάχου.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Avatar photo

Published

on

Μετά και την άμεση αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης στην πρόσφατη απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας για τροποποίηση του ωραρίου των μελών ενός ιδιαίτερα νευραλγικού τμήματος, καταβάλλονται πλέον προσπάθειες εξεύρεσης κοινής γραμμής επικοινωνίας, τόσο για το καλό των αστυνομικών όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο Κώστας Φυτιρής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Θεμιστός Αρναούτης, εκφράζοντάς του τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ των δύο, τη στιγμή που οι διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ τους φαίνεται να συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών παρουσίας του κ. Φυτιρή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αφορούσε την αλλαγή του ωραρίου περίπου 1.300 αστυνομικών που εργάζονται σε σύστημα βάρδιας. Το θέμα προέκυψε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Φυτιρή, ο οποίος βρέθηκε εκ των υστέρων να διαχειρίζεται τις έντονες αντιδράσεις των αστυνομικών και ιδιαίτερα της συντεχνίας Ισότητα.

Κατά το ενδιάμεσο διάστημα προέκυψαν και άλλες, μικρότερης έντασης, διαφωνίες, όπως στην περίπτωση της ενημέρωσης του Υπουργού από τον Αρχηγό σχετικά με το αν ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης παρέδωσε ή όχι έγγραφο όταν προσήλθε στην Αστυνομία.

Αρχικά, όπως αναφέρθηκε στον Υπουργό, ο δημοσιογράφος δεν είχε παραδώσει οποιοδήποτε έγγραφο. Στη συνέχεια όμως, και μετά από παρέμβαση του ίδιου του Δρουσιώτη, διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει έγγραφο 14 σελίδων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο ένταση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να προκλήθηκε κατά την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιά τον προηγούμενο μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οδηγίες που είχαν δοθεί από την κυβέρνηση και τον πολιτικό προϊστάμενο της Αστυνομίας ήταν να μην επιτραπεί το κλείσιμο του κόμβου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διέλευση των πολιτών αλλά και των Ευρωπαίων ηγετών που βρίσκονταν τότε στην Κύπρο.

Παρά τις οδηγίες, οι κτηνοτρόφοι προχώρησαν στον αποκλεισμό του κόμβου, με αποτέλεσμα οι ξένοι ηγέτες να μεταφερθούν μέσω παρακαμπτήριων δρόμων προς την Αγία Νάπα. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια σε κυβερνητικούς κύκλους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κλήθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για συνάντηση με τον Νίκος Χριστοδουλίδης.

Νέα ένταση σημειώθηκε και προχθές, έπειτα από την ανακοίνωση για επέκταση των αλλαγών στο ωράριο των αστυνομικών που υπηρετούν στους Ουλαμούς Πρόληψης Εγκλημάτων.

Ο αρμόδιος Υπουργός φέρεται να αντέδρασε έντονα, καθώς ενημερώθηκε για τις αλλαγές μέσω των ΜΜΕ, επικοινωνώντας αμέσως με τον Αρχηγό της Αστυνομίας. Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει βαρύ, ενώ για τη νέα διαφωνία έχει ενημερωθεί και το Προεδρικό.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο κ. Φυτιρής ανέφερε ότι είχε συνομιλία με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και πως θα υπάρξει νέα συζήτηση με στόχο την εξεύρεση «χρυσής τομής».

«Η χρυσή τομή είναι να λειτουργεί σωστά η κοινωνία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα οι αστυνομικοί να διατηρούν το ηθικό τους», σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα χειριστεί το θέμα στο πλαίσιο των εξουσιών που του παρέχει η νομοθεσία.

Όπως ανέφερε, ο ρόλος του είναι η εποπτεία της Αστυνομίας. «Στηρίζω την Αστυνομία και εκδίδω οδηγίες που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της απόδοσής της προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος», δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι το θέμα θα επιλυθεί.

Η ενόχληση του Υπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με το γεγονός ότι οι αλλαγές επηρεάζουν άμεσα ζητήματα πρόληψης, αστυνόμευσης αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Έντονη ήταν χθες και η αντίδραση του προέδρου του Κλάδου Αστυνομίας της Ισότητα, Νίκος Λοϊζίδης, αναφορικά με τις αλλαγές στο ωράριο των αστυνομικών της πρώτης γραμμής.

Όπως ανέφερε, αποκρύφθηκαν από τον Υπουργό τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν τις ημεραργίες των αστυνομικών, ενώ προειδοποίησε ότι «με τις μονομερείς αλλαγές που προχώρησε ο Αρχηγός χωρίς διαβούλευση, η πρώτη γραμμή της Αστυνομίας καταρρέει, έχει εξαντληθεί και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ο κ. Λοϊζίδης σημείωσε ακόμη ότι «προχθές, χωρίς καμία διαβούλευση, ανακοινώθηκαν αλλαγές για το πρώτο 24ωρο τμήμα, το ΟΠΕ, μόλις τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να τροποποιηθούν όλα τα επιχειρησιακά καθήκοντα που είχαν ήδη καθοριστεί τόσο για τις εκλογές όσο και για τον τελικό κυπέλλου».

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός στους κτηνοτρόφους – Έκτακτη σύσκεψη στη Χοιροκοιτία για τον αφθώδη πυρετό

Avatar photo

Published

on

Έντονη ανησυχία προκαλεί στους κτηνοτρόφους η εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη της ομάδας «Φωνή των Κτηνοτρόφων» το βράδυ στη Χοιροκοιτία, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις τους. Την ίδια ώρα, ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας χαρακτήρισε ιδιαίτερα σοβαρό τον εντοπισμό κρούσματος σε μονάδα με 66 αιγοπρόβατα στην κοινότητα Πάχνας, επισημαίνοντας πως ο ιός δεν έφτασε μόνος του στην περιοχή.

Η επέκταση του αφθώδους πυρετού στην ορεινή Λεμεσό ανατρέπει ουσιαστικά τις προσδοκίες των κτηνοτρόφων για χαλάρωση των περιορισμών στη βόσκηση σε περιοχές που θεωρούνταν απαλλαγμένες από τον ιό, όπως η Λεμεσός και η Πάφος. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα «Φωνή των Κτηνοτρόφων» αποφάσισε να πραγματοποιήσει νέα συνάντηση το βράδυ στη Χοιροκοιτία, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σύσκεψη της Δευτέρας στο Υπουργείο, οι κτηνοτρόφοι είχαν εξασφαλίσει τη δυνατότητα βόσκησης των ζώων τους σε περιοχές χωρίς κρούσματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρώνονταν πρώτα οι δειγματοληψίες σε Λεμεσό, Πάφο και Αμμόχωστο και θα επιβεβαιωνόταν πως δεν υπάρχουν μολύνσεις στις συγκεκριμένες επαρχίες.

Σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ομάδας, Νεόφυτος Νεοφύτου, ανέφερε πως «επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και προσπαθούμε να τις προλάβουμε, απόψε στις 8 στη Χοιροκοιτία θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις μας».

Όπως σημείωσε, «γνωρίζω ότι το χρονικό περιθώριο είναι περιορισμένο, όμως δεν υπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω καθυστέρηση. Οι εξελίξεις μάς έχουν προλάβει και πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Απαιτούνται γρήγορες αποφάσεις και σωστός συντονισμός. Δεν πρόκειται να αδικήσουμε ή να κατηγορήσουμε κανέναν που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «η κατάσταση οδηγείται σε αποτυχία και χρειάζονται άμεσες αποφάσεις».

Έντονη ανησυχία στο Υπουργείο Γεωργίας – «Ο ιός δεν έφτασε μόνος του στην περιοχή»

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα ανησυχητική χαρακτήρισε την εμφάνιση κρούσματος αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λεμεσού και ειδικότερα σε φάρμα με 66 αιγοπρόβατα στην κοινότητα Πάχνας, ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας. Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Αντρέας Γρηγορίου τόνισε ότι ο ιός δεν μεταφέρθηκε μόνος του στη συγκεκριμένη περιοχή.

Υπέδειξε ακόμη ότι η διασπορά του ιού μπορεί να γίνει μέσω ανθρώπων, ζώων αλλά και μηχανικών μέσων, καλώντας εκ νέου τους κτηνοτρόφους να τηρούν αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας στις μονάδες τους, ώστε να προστατεύσουν τα κοπάδια τους. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν άμεσα σήμερα στη θανάτωση των ζώων, με στόχο τον περιορισμό της εστίας μόλυνσης στην περιοχή.

Αναφερόμενος στη διαχείριση των μονάδων με ζώα παραδοσιακής φυλής, ανέφερε ότι αναμένεται σχετική απόφαση από τον διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, ο οποίος έχει την ευθύνη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο κ. Γρηγορίου υπενθύμισε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μόνο δύο περιπτώσεις ζώων παραδοσιακής φυλής που προσβλήθηκαν από αφθώδη πυρετό, διευκρινίζοντας πως τα συγκεκριμένα ζώα δεν έχουν θανατωθεί.

Continue Reading

EKLOGES2026

EKLOGES2026 – Θέματα Επικαιρότητας | Δευτέρα 11/05 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κυπριακή κοινωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής «Εκλογές 2026», με παρουσιαστή τον Μίκη Κασάπη, ο οποίος συντόνισε μια πολιτική συζήτηση με έντονες τοποθετήσεις και διαφορετικές προσεγγίσεις από τους καλεσμένους.
Στο στούντιο βρέθηκαν υποψήφιοι βουλευτές από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους: Θεόδωρος Τσάτσου (ΔΗΣΥ, Λευκωσία), Αλέξανδρος Γεωργίου (ΕΛΑΜ, Λευκωσία), Λάκης Κωνσταντίνου (ΕΔΕΚ, Λεμεσός) και Μαρία Κολά (Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Λευκωσία), καταθέτοντας τις θέσεις τους για ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα την κυπριακή κοινωνία.
Συζήτησαν για:
• Το στεγαστικό πρόβλημα και την ανάγκη για πιο προσιτή στέγη, ιδιαίτερα για τα νέα ζευγάρια και τις νεαρές οικογένειες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν κατοικία.
• Την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί σε σχέση με την αγορά ακινήτων από ξένους επενδυτές και τις επιπτώσεις στην εγχώρια αγορά κατοικίας.
• Το μεταναστευτικό, τις ευθύνες των κομμάτων στη διαχείριση του ζητήματος και το κατά πόσο η παράνομη μετανάστευση αποτελεί απειλή για την ασφάλεια και τη συνοχή του κράτους.
• Το δημογραφικό πρόβλημα και τα μέτρα που μπορούν να δοθούν ως κίνητρα προς τους νέους για δημιουργία οικογένειας και απόκτηση παιδιών.
Η συζήτηση ανέδειξε τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις γύρω από κρίσιμα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους πολίτες.
Ζωντανά στο Vouli TV και διαδικτυακά.

Continue Reading
Advertisement
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ23 minutes ago

Βαραίνει το κλίμα μεταξύ υπουργού Δικαιοσύνης και Αρχηγού Αστυνομίας

Off the Record29 minutes ago

Τα καύσιμα και το καρτέλ εταιρειών πετρελαιοειδών- Κυβέρνησης

Βουλευτικές Εκλογές 202636 minutes ago

Πότε ανοίγουν οι κάλπες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ44 minutes ago

ΥΠΕΞ Κύπρου: «Απαράδεκτες» οι ενέργειες του Μπεν-Γκβιρ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ57 minutes ago

Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος έτοιμη να γίνει επιχειρηματικός κόμβος για την Ινδία

Πόλεμος στη Γάζα12 hours ago

Αντιδράσεις εντός και εκτός Ισραήλ για τον ”καχανιστή” Μπεν Γκβιρ

Off the Record17 hours ago

Το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο… ή στην ηγεσία;

MILITAIRE19 hours ago

Γιατί η Τουρκία φέρνει τώρα το νόμο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»….

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ20 hours ago

Νικόλας Παπαδόπουλος: Τα έσοδα από το φυσικό αέριο να στηρίξουν τις συντάξεις

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ21 hours ago

Φον ντερ Λάιεν και Ερντογάν συζήτησαν Κυπριακό και σχέσεις ΕΕ – Τουρκίας

EKLOGES20263 weeks ago

EKLOGES2026 – Αποτελέσματα Δημοσκοπήσεων | Τετάρτη 29/04 στις 7μμ

Off the Record2 days ago

Ο Φούλης εν όπως τον σκαλαπούνταρο… εδείχτηκεν τους ούλλους!

EKLOGES20263 weeks ago

EKLOGES2026 – Θέματα Επικαιρότητας | Δευτέρα 27/04 στις 7μμ

EKLOGES20264 weeks ago

EKLOGES2026 – Λάρνακα 2026 – Η μάχη της έδρας | Παρασκευή 24/04 στις 7μμ

Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks ago

Με μία κενή θέση στο ψηφοδέλτιό του ως ένδειξη τιμής για τον Ανδρέα Νεοφύτου, το ΚΕΚΚ κατέρχεται με 55 υποψηφίους

THE DUEL - VouliTV LIVE DEBATE3 weeks ago

THE DUEL «ΕΛΑΜ vs ΑΛΜΑ», Σάββατο 02/05 στις 5μμ

Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks ago

Φ. Παναγιώτου: «Στόχος μας μια νέα, πιο σύγχρονη και άμεση δημοκρατία»

LIVE3 weeks ago

65η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΟΕΒ 2026, Τρίτη 28 Απριλίου, 12:00

EKLOGES20263 weeks ago

EKLOGES2026 – Θέματα Επικαιρότητας | Πέμπτη 30/04 στις 7μμ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 weeks ago

Στο ΥΠΑΜ κυπριακή σημαία από το αεροδρόμιο Λευκωσίας του 1974-Την κατείχε στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ

Viral

(c) 2017-26 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia