Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ σε αποψινή του συνεδρίαση με θέμα τις καταγγελίες εναντίον του Ευρωβουλευτή του κόμματος Δημήτρη Παπαδάκη για αντικομματική συμπεριφορά, αφού έλαβε υπόψην του όλες τις μαρτυρίες και τεκμήρια που κατατέθηκαν ενώπιόν του, καθώς επίσης και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Παπαδάκη με την απόφασή του να αποταθεί στο δικαστήριο για ερμηνεία εγγράφου το οποίο ο ίδιος υπέγραψε εν μέσω της εν εξελίξει πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του, δείχνει ξεκάθαρα τις μεθοδευμένες ενέργειές του για να παρέμβει και να επηρεάσει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου αλλά και της κοινής γνώμης.
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που έγιναν, ούτε την υστάτη δεν έχει δείξει τον παραμικρό σεβασμό στο κόμμα που τον εξέλεξε και στις εσωτερικές νόμιμες καταστατικές διαδικασίες.
Η όλη στάση και συμπεριφορά του αποδεικνύει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι ο ίδιος έχει θέση τον εαυτό του εκτός κόμματος.
Ως εκ τούτου το Πειθαρχικό Συμβούλιο μη έχοντας άλλη επιλογή αποφάσισε ομόφωνα την διαγραφή του από το μητρώο μελών του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.
Το σκεπτικό της απόφασης θα δοθεί στην δημοσιότητα.
Πειθαρχικό Συμβούλιο Κ.Σ. ΕΔΕΚ
10/02/2020

Vouli TV