12.00 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή
– Αναλύουμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με τον διευθυντή σύνταξης του tothemaonline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.
– Φιλοξενούμε τον πρόεδρο και τον οργανωτικό γραμματέα του ΠΣΕΑΔ σε μία συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εν μέσω πανδημίας covid-19.

12.50 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή
– Αναλύουμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με τον διευθυντή σύνταξης του tothemaonline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.
– Ενημέρωση για την κατάσταση των Κυπρίων φοιτητών που έχουν αποκλειστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.
– «Η Κύπρος σε καραντίνα και οι ζωές μας μέσα σε αυτή»
Συμμετέχουν: Ξένια Κωνσταντίνου, πολιτικός επιστήμονας, Βουλευτής Λευκωσίας ΔΗΣΥ | Λεόντιος Φιλοθεου Χημικός-Σύμβουλος Ποιότητας | Μυρτάνη Πιερη, Επίκουρη Καθηγήτρια Φυσιολογίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

15.30 «Υστερόγραφο»

Παρεμβάσεις από κ. Δημήτρη Ταξιτάρη (CEO MAP S. Platis): Τα μηνύματα των αγορών και η έξοδος της Κύπρου στις αγορές, κ. Ελένη Θεοχάρους (Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη): Η διαχείριση της κρίσης και τα κλειστά νοσοκομεία και κ. Νίκο Νικολαΐδη (Δήμαρχος Λεμεσού): Το απόρθητο κάστρο απέναντι στον κορωνοϊό.

16.30 “εξ’ αφορμής” με τον Χάρη Θεραπή

– Αναλύουμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα
με τον διευθυντή σύνταξης του tothemaonline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.
– «Οι επιπτώσεις στην οικονομία και οι κοινωνικές προεκτάσεις της πανδημίας.»
Συμμετέχουν: Μαρία Παναγιώτου (εκπρόσωπος τύπου ΕΔΕΚ), Νίκος Γεωργίου (επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ ΑΜΜ/ΣΤΟΥ) και Χρήστος Σενέκης (Μέλος του Εκτ. Γραφείου ΔΗΚΟ).

– «Οι δημόσιες συγκοινωνίες της Λάρνακας»
Φιλοξενούμενος ο πρόεδρος του ΔΣ της κοινοπραξίας λεωφορείων ΖΗΝΩΝ κος Παντελής Παντελίδης, με θέμα τον διαγωνισμό για τις δημόσιες συγκοινωνίες Λάρνακας

– Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
Φιλοξενούμε τους κυριους Δώρο Τάκκα πρόεδρο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου και Κώστα Κουμή σύμβουλο τουριστικών επιχειρήσεων και πρώην αντιπρόεδρο ΚΟΤ, σε μία συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού.

19.15 Τουτη η Γη έχει Φωνή

Η εκπομπή “Τουτη η Γη έχει Φωνή” αποτελεί την πολιτική εκπομπή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Κάθε Παρασκευή στις 15:00 ο Αναπληρωτής Εκπροσωπος Τύπου του Κινήματος, Σωτήρης Ιωάννου μαζί με τους καλεσμένους συζητούν και αναλύουν όλα τα τρέχοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Αυτή την Παρασκευή φιλοξενεί τους Αντρέα Σιάλαρο (Δικηγόρο) και Ζήνωνα Μιχαηλίδη (Μέλος Σωματείου Ασπίδα) για να συζητήσουν για το έτερο ζήτημα των ημερών, το 5G, τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η εφαρμογή του και όλα όσα εγιναν μέχρι σήμερα στην Κύπρο ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

20.00 ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΠΕΚ
«Πανδημία Κορωνοϊού, προστασία της υγείας, θεμελιώδεις ελευθερίες και ο νέος ψηφιακός κόσμος»

Οργανωτές: Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας – ΟΠΕΚ σε συνεργασία με το Vouli.Tv

Συζητούν: Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρώην Επίτροπος ΕΕ – πρώην Υπουργός και Αχιλλέας Δημητριάδης, Δικηγόρος, Πρόεδρος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Συντονισμός/σχολιασμός: Δρ. Θεανώ Καλαβανά, Γενική Γραμματέας ΟΠΕΚ.
H μετάδοση της Διαδικτυακής Συζήτησης είναι μια χορηγία των ηλεκτρικών προϊόντων Makita.

Vouli TV