Κατάμεστη από υποστηρικτές του Χρίστου Χρίστου ήταν η αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική προεκλογική συγκέντρωση της υποψηφιότητας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για την Προεδρία της Δημοκρατίας, “αφού η αθρόα προσέλευση έδειξε ότι ο χώρος ήταν πολύ μικρός για να τους χωρέσει”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, “εκατοντάδες ΕΛΑΜίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους δημοσκόπους και στα ΜΜΕ που εδώ και αρκετούς μήνες εργολαβικά προσπαθούν παρουσιάσουν την Παράταξή μας με χαμηλά ποσοστά. Επειδή πολλοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να μας ξεγράψουν από τον πολιτικό χάρτη, η απάντηση από τους 1500 και πλέον ΕΛΑΜίτες ήταν η αρμόζουσα και αποστομωτική”.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, «φαβορί» των δημοσκοπήσεων στον ίδιο χώρο, με υποστήριξη των «μεγάλων» ή πολλών κομμάτων, κατάφεραν να φέρουν τον ίδιο ή λιγότερο «κόσμο», σε αντιπαραβολή με την υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ που παρουσιάζουν ως «χαμηλή σε ποσοστά», “διαψεύδοντας κάθε δημοσκόπο”.

 

Μέσα από το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και έντονο πανηγυρικό κλίμα ανέβηκε στο βήμα ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, χαιρετώντας και ευχαριστώντας όλους για την στήριξη τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αυτούσιες οι δηλώσεις: 

“Όραμα μου μια Κύπρος ελεύθερη και πάνω από όλα Ελληνική, τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ.

Γι’ αυτό χρειάζεται αγώνας για να μην επιτρέψουμε να είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων στον τόπο μας.

Αυτές οι εκλογές είναι η μάχη μεταξύ του διεφθαρμένου και του καθαρού, του παλιού και του νέου. Το μεταναστευτικό απειλεί τον δημογραφικό χαρακτήρα της πατρίδας μας, αφού δεν μιλάμε για μετανάστες, αλλά για εισβολείς”.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν οι 3 κύριοι όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται υποψήφιοι οι οποίοι αντιμάχονται για τον Προεδρικό Θώκο. Κατά την δική μας όμως αντίληψη των πραγμάτων ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.». Αντίθετα το ΕΛΑΜ επέλεξε να κατέλθει αυτόνομα στις προσεχείς εκλογές μη θέλοντας να συμμετέχει στα διάφορα σκοτεινά παιχνίδια που στήνονται για διαμοιρασμό θέσεων εξουσίας εις βάρος φυσικά του απλού λαού.

Δεν θέλω να βλέπω τους συμπατριώτες μου και τις συμπατριώτισσες μου να υποφέρουν από την ακρίβεια, τις πενιχρές συντάξεις και τους μισθούς πείνας. Δεν θέλω να βλέπω νέους ανθρώπους να ξενιτεύονται, ψάχνοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, είπε.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «Για να παραχωρούμε δωρεάν ρεύμα στο ψευδοκράτος, για να πληρώνουμε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε παράνομους μετανάστες,   για να δίνουμε χρήματα σε τράπεζες – λεφτά υπάρχουν. Για να στηρίξουμε τους Έλληνες της Κύπρου που υποφέρουν δεν υπάρχουν κονδύλια;»

Έλα μαζί μας. Για πραγματική αλλαγή. Για την Κύπρο που μας αξίζει. Πρώτα από όλα οι Κύπρος μας και όλοι εσείς».

Κλείνοντας, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οφείλουμε να απολογηθούμε στον κόσμο που ταλαιπωρήσαμε και δεν μπόρεσε να εισέλθει εντός της αίθουσας, αλλά ταυτόχρονα να τον ευχαριστήσουμε για την κατανόηση του, καθώς και για την αγάπη του και την στήριξή του στην υποψηφιότητα μας”.

Vouli TV