Τη Δευτέρα θα είναι έτοιμα τα πορίσματα της πειθαρχικής έρευνας, που διατάχθηκε εναντίον Διευθυντή Λυκείου της Λευκωσίας, ο οποίος είχε εκδιώξει χθες από το σχολείο μαθήτρια, που φορούσε μαντήλα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστας Χαμπιαούρης.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός μέχρι να εκδοθεί το πόρισμα από την έρευνα, που έχει διατάξει το Υπουργείο, ο ίδιος δεν μπορεί να έχει άποψη επί του θέματος, σημειώνοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι «οπωσδήποτε έτοιμα τη Δευτέρα».

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, εάν τη Δευτέρα θα επισκεφθεί το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα, απ` όπου εκδιώχθηκε η μαθήτρια, ο κ. Χαμπιαούρης είπε ότι αυτό θα κριθεί από τα δεδομένα, για να σημειώσει πως το απόγευμα σήμερα θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την οικογένεια της μαθήτριας.

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν η μαθήτρια θα μετακινηθεί από το συγκεκριμένο σχολείο σε άλλο, ο κ. Χαμπιαούρης είπε: «Ούτε να το σκέφτεστε».

Για τον 14χρονο, που εντοπίστηκε χθες νεκρός από τον πατέρα του, ο Υπουργός Παιδείας είπε ότι η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας επιμελείται του θέματος, ωστόσο, μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν είχε καμιά ενημέρωση.

Vouli TV