ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Του φόρεσαν χειροπέδες για τα 12kg κάνναβης
Στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εντοπισμού μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Πάφο, στις 13/02/2024.
Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης χθες το απόγευμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και μεγάλο χρηματικό ποσό.
Συνολικά εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 12 περίπου κιλών, καθώς επίσης και ενός κιλού κοκαΐνης.
Πέραν των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 75 χιλιάδων ευρώ περίπου.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στις 13 Φεβρουαρίου, έγινε προσπάθεια για ανακοπή αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα και διακινείτο σε περιοχή του χωριού Έμπας.

Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει και αφού ανέπτυξε ταχύτητα προσέκρουσε σε τέσσερα υπηρεσιακά οχήματα και κατάφερε να διαφύγει.
Για την ανακοπή του οχήματος ρίχθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί από τα μέλη της ΥΚΑΝ.
Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημά τους σε περιοχή της Έμπας και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να γίνει κατορθωτή η σύλληψή τους.
Ο οδηγός του οχήματος κατά τη διαφυγή του, θεάθηκε να ρίχνει σε ταράτσα εγκαταλελειμμένης οικίας μια τσάντα, η οποία αφού παραλήφθηκε διαπιστώθηκε, ότι περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός κιλού και 114 γραμμαρίων περίπου.
Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες και όχημα που συνδέονται τα εν λόγω πρόσωπα, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 10 κιλών και 884 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους ενός κίλου και 19 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 75,000 ευρώ περίπου.
Πηγή: Kathimerini
#exAformis
#exaformis – Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα! | Παρασκευή 07/11 στις 7μμ
Η ένταση ανεβαίνει στην πολιτική σκηνή!
1. Η προεκλογική ανάλυση των κομμάτων – ποια στρατηγική ακολουθεί ο καθένας και πού οδηγούν οι νέες ισορροπίες.
2.Οι καυγάδες Αννίτας – Θεμιστοκλέους, η μακροθυμία και η θεσμική εκτροπή
3. Τελικά ο Φαίδωνας επιβεβαιώνεται; Νέα δεδομένα και ο εκνευρισμός Χαρτζιώτης
4. Το γαϊτανάκι για τους ΤΑΚΑΤΑ – Ο Κώστα αποκαλύπτει, ποιοι εμπλέκονται και γιατί συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.
5. Ποιος έφτιαξε το λογότυπο της Βουλής; Μια σύγκριση με τα λογότυπα άλλων κοινοβουλίων – κύρος ή απλώς… γραφιστική ατυχία;
Μια εκπομπή χωρίς φίλτρα, με σχόλιο και ανάλυση που δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Δείτε σήμερα στο Vouli.TV
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αναμένεται σήμερα η απόφαση του παράνομου «στρατιωτικού δικαστηρίου» για τους πέντε Ελληνοκύπριους
Η τελική απόφαση του παράνομου «στρατιωτικού δικαστηρίου» για την υπόθεση των πέντε Ελληνοκυπρίων που κατηγορούνται για «παράνομη είσοδο σε στρατιωτική ζώνη πρώτου βαθμού» αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα στις 11:00.
Η ημερομηνία καθορίστηκε μετά την ολοκλήρωση της «ακροαματικής διαδικασίας» στις 20 Οκτωβρίου, κατά την οποία οι συνήγοροι υπεράσπισης και η «κατηγορούσα αρχή» προέβησαν στις τελικές τους αγορεύσεις. Οι πέντε Ελληνοκύπριοι αντιμετωπίζουν «κατηγορίες» που σχετίζονται με την «παράνομη είσοδο» στα κατεχόμενα και την «παραβίαση στρατιωτικής ζώνης».
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, συνεχίστηκε στο επαρχιακό «δικαστήριο» του κατεχόμενου Τρικώμου η «δίκη» των δύο εκ των πέντε Ελληνοκυπρίων, με την «κατάθεση μάρτυρα κατηγορίας». Οι δύο κατηγορούνται για παραβίαση του «νόμου» περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικής ζωής.
Βουλευτικές Εκλογές 2026
Αύξηση βουλευτικών εδρών στην Πάφο – Το νομοσχέδιο στη Βουλή προς ψήφιση
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ7 days agoΤουφάν Δεν μπορείτε να μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Ερντογάν!
-
#exAformis2 weeks ago8κομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση
-
Βουλευτικές Εκλογές 20263 weeks agoΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026, ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2028 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ
-
#exAformis2 weeks ago#exAformis | Εκ φύσεως Πολιτικός — με τον Μάριο Πουλλικκά, Δευτέρα 27/10 στις 7μμ
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή2 weeks agoΗ ψευδαίσθηση Ερχιουρμάν: προοδευτικός λόγος ή καμουφλαρισμένος εθνικισμός;
-
Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks agoΔΗΚΟ – Αποστόλου: Οι όροι για κοινή πορεία στις εκλογές 2026
-
#exAformis2 weeks agoΣύγκριση αποτελεσμάτων Ιουνίου – Οκτωβρίου 2025
-
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ2 weeks agoΥπουργείο Άμυνας: Ανοιχτές οι αιτήσεις για Στρατιωτικές Ακαδημίες των ΗΠΑ
-
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ2 weeks agoΛευκωσία – Παρίσι σε τροχιά στρατηγικής συμμαχίας: Σύντομα στην Κύπρο ο Μακρόν
-
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ1 week agoΗ «Γαλάζια Πατρίδα» συναντά την πραγματικότητα: Κύπρος και Λίβανος λένε «όχι» στα σχέδια της Τουρκίας, οριοθετώντας κοινή ΑΟΖ

