Πάλι το ίδιο μοτίβο, στο ίδιο μήκος κύματος με πανομοιότυπη φρασεολογία. Χαιρετίζουν την εκλογή του Τ/Κ ψευδοπροέδρου ωσάν και πρόκειται περί αξιόπιστου συνομιλητή. Μαριονέτα της Τουρκίας και μάλιστα με βούλα ο Ερχουρμάν και τα υπόλοιπα είναι παραμύθια προς εσωτερική κατανάλωση.

Οι ευφάνταστες ιδέες Ε/Κ, το μόνο που προσφέρουν είναι ψευδαισθήσεις έως και οπτασίες, ότι ο Ερχουρμάν θα είναι συγκαταβατικός.

Ωστόσο, όταν καταρριφθεί με κρότο το αφήγημα τους και πάλι θα κρυφτούν, κατηγορώντας την Κυβέρνηση ότι δεν έπραξε όσα πρέπει για το Κυπριακό. Η μοναδική έγνοια όλων αυτών είναι η εμπέδωση της όποιας λύσης και η συνεργασία με την κατοχική δύναμη.

Στηρίζοντας Ερχουρμάν, προωθούν την πολιτική τους που επιδιώκουν μανιωδώς, έστω κι αν ο Ερχουρμάν τους φώναξε ότι η μοναδική λύση είναι αυτή των δυο κρατών.

Ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ