Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο, εντοπίστηκε άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, σε εργαστήριο έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας διερευνούν υπόθεση δολοφονίας η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε εργαστήριο λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων και εντόπισαν το πτώμα ενός άνδρα με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο νεκρός δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί και οι αστυνομικοί των Βάσεων αναζητούν τον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου αναφορικά με την υπόθεση.

Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας διερευνά την υπόθεση.

Έτοιμη η Αστυνομία εάν ζητηθεί βοήθεια στις έρευνες

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου δήλωσε πως η Αστυνομία Κύπρου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί από τις Βρετανικές Βάσεις. Όπως είπε, η Αστυνομία των Βάσεων γνωρίζει ήδη λεπτομέρειες για το φονικό και εάν ζητηθεί βοήθεια, «θα παρασχεθεί».

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.