Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου ανακοινώνει τη στήριξη της, στην ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Άντρου Κτωρίδη για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου.

Ο Άντρος Κτωρίδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς υπηρέτησε με εντιμότητα τη δημόσια υπηρεσία για πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε και Έπαρχος Αμμοχώστου. Είναι τεχνοκράτης, με αδιαμφησβήτητα πετυχημένο πέρασμα όποια θέση και αν υπηρέτησε, χωρίς προκαταλήψεις και τοπικιστικούς φραγμούς. Γνωρίζει τους διοικητικούς μηχανισμούς και έχει πλήρη επίγνωση των αναγκών της περιοχής.

Για το #ΑΚΕΛ, ο Άντρος Κτωρίδης έχει τα εχέγγυα και τη σοβαρότητα να ηγηθεί της δημιουργίας και της λειτουργίας του νεοσύστατου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, αλλά και την εμπειρία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα προκύψουν.

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.