LIVE
Δημοσιογραφική Διάσκεψη | 6ου Παγκύπριου Συνέδριου Π.Σ.E.Α.Δ – Απο την κρίση στην διάκριση
Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών για το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/6 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, ο Οργανωτικός Γραμματέας και Προεδρεύων του συνεδρίου, κ. Πάνος Τσιολής ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του συνεδρίου, το χορηγό επικοινωνίας Unitrustmedia και βεβαίως τους μεγάλους χορηγούς So Easy Insurance και Eurolife για τη στήριξη τους, ενώ τόνισε πόσο σημαντική υπήρξε η αποδοχή των μελών της ΠΣΕΑΔ, η οποία επιβεβαιώνεται από τις πλέον των 420 συμμετοχών.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κυριάκος Ανδρέου ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσους συμβάλλουν στη διοργάνωση του συνεδρίου ενώ εξήρε το έργο της Θερμοκοιτίδας Ζωής με την οποία ως τόνισε υπάρχει κοινό όραμα: “Η Θερμοκοιτίδα Ζωής αποτελεί Ελπίδα Ζωής, ενώ οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μεριμνούν για την αξιοπρεπή διαβίωση στη συνέχιση της ζωής”. Στη συνέχεια ο Δρ. Μπαχτσετζής, μίλησε για την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, συνεντεύξεων και τηλεφωνικών συνεντεύξεων και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2020. Πρόκειται για την 3η χρονιά που διεξάγεται η σχετική έρευνα και τα αποτελέσματα της θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο.
Σε ερώτηση του Vouli.TV στον Πρόεδρο της ΠΣΕΑΔ κ. Ανδρέου για το ποια ακριβώς είναι τα συμφέροντα των μελών, τα οποία προστατεύει ο ΠΣΕΑΔ, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι η προστασία τους απέναντι σε αντιδεοντολογική συμπεριφορά ασφαλιστικών εταιρειών , η βελτίωση της υπάρχουσας νομοθεσίας και κυρίως, η διαρκής εκπαίδευση κ προσωπική τους ανάπτυξη. Κλείνοντας ο κ. Τσιολής τόνισε ότι ο ΠΣΕΑΔ επικεντρώνεται στην ανάδειξη προστιθέμενης αξίας του ρόλου του διαμεσολαβητή με χρήση νέων τεχνολογιών προς όφελος πάντα του καταναλωτή ενώ εξήρε το έργο του Συνδέσμου που πραγματοποίησε 15 εκπαιδευτικές ημερίδες εν μέσω κορωνοϊού γεγονός το οποίο επικρότησε και ο BIPAR.
#exAformis
#exaformis – Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα! | Παρασκευή 07/11 στις 7μμ
Η ένταση ανεβαίνει στην πολιτική σκηνή!
1. Η προεκλογική ανάλυση των κομμάτων – ποια στρατηγική ακολουθεί ο καθένας και πού οδηγούν οι νέες ισορροπίες.
2.Οι καυγάδες Αννίτας – Θεμιστοκλέους, η μακροθυμία και η θεσμική εκτροπή
3. Τελικά ο Φαίδωνας επιβεβαιώνεται; Νέα δεδομένα και ο εκνευρισμός Χαρτζιώτης
4. Το γαϊτανάκι για τους ΤΑΚΑΤΑ – Ο Κώστα αποκαλύπτει, ποιοι εμπλέκονται και γιατί συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.
5. Ποιος έφτιαξε το λογότυπο της Βουλής; Μια σύγκριση με τα λογότυπα άλλων κοινοβουλίων – κύρος ή απλώς… γραφιστική ατυχία;
Μια εκπομπή χωρίς φίλτρα, με σχόλιο και ανάλυση που δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Δείτε σήμερα στο Vouli.TV
LIVE
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – Επεισόδιο 3 | 04/11 στις 7μμ
Ο Νίκος Κατσουρίδης μιλά ανοιχτά για το κομματικό και πολιτικό σκηνικό λίγο πριν τις εκλογές. Αναφέρεται στην εκλογή Ερχιουρμάν, σκιαγραφεί τη δική του οπτική για τη μορφή λύσης του Κυπριακού και απαντά σε καίρια ερωτήματα για τη νεανική παραβατικότητα στα σχολεία, αλλά και για το φαινόμενο του ρουσφετιού.
Συνεχίζουμε τις ειλικρινείς συζητήσεις χωρίς φίλτρα και χωρίς σημειώσεις, με ανθρώπους που έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν.
🎙️ Παρουσιάζει ο Μίκης Κασάπης
🗓️ Τρίτη 04/11, στις 7 μ.μ.
📺 «Σε Πρώτο Πρόσωπο» – γιατί αυτή τη φορά, η αλήθεια δεν θα ειπωθεί από τρίτο χέρι.
#exAformis
#exaformis – Το τέλος των ψευδαισθήσεων από την “εκλογή” Ερχιουρμάν | Τρίτη 28/10 στις 7μμ
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ1 week agoΤουφάν Δεν μπορείτε να μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Ερντογάν!
-
#exAformis2 weeks ago8κομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση
-
Βουλευτικές Εκλογές 20264 weeks agoΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026, ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2028 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ
-
#exAformis2 weeks ago#exAformis | Εκ φύσεως Πολιτικός — με τον Μάριο Πουλλικκά, Δευτέρα 27/10 στις 7μμ
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή2 weeks agoΗ ψευδαίσθηση Ερχιουρμάν: προοδευτικός λόγος ή καμουφλαρισμένος εθνικισμός;
-
Βουλευτικές Εκλογές 20262 weeks agoΔΗΚΟ – Αποστόλου: Οι όροι για κοινή πορεία στις εκλογές 2026
-
#exAformis2 weeks agoΣύγκριση αποτελεσμάτων Ιουνίου – Οκτωβρίου 2025
-
Βουλευτικές Εκλογές 20264 days agoΑναστασιάδης για Στυλιανίδη, Αννίτα και Χριστοδουλίδη: Τι αποκαλύπτει ενόψει εκλογών
-
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ2 weeks agoΥπουργείο Άμυνας: Ανοιχτές οι αιτήσεις για Στρατιωτικές Ακαδημίες των ΗΠΑ
-
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ2 weeks agoΛευκωσία – Παρίσι σε τροχιά στρατηγικής συμμαχίας: Σύντομα στην Κύπρο ο Μακρόν

