LIVE
Δημοσιογραφική Διάσκεψη | 6ου Παγκύπριου Συνέδριου Π.Σ.E.Α.Δ – Απο την κρίση στην διάκριση
Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών για το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/6 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, ο Οργανωτικός Γραμματέας και Προεδρεύων του συνεδρίου, κ. Πάνος Τσιολής ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές του συνεδρίου, το χορηγό επικοινωνίας Unitrustmedia και βεβαίως τους μεγάλους χορηγούς So Easy Insurance και Eurolife για τη στήριξη τους, ενώ τόνισε πόσο σημαντική υπήρξε η αποδοχή των μελών της ΠΣΕΑΔ, η οποία επιβεβαιώνεται από τις πλέον των 420 συμμετοχών.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κυριάκος Ανδρέου ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους όσους συμβάλλουν στη διοργάνωση του συνεδρίου ενώ εξήρε το έργο της Θερμοκοιτίδας Ζωής με την οποία ως τόνισε υπάρχει κοινό όραμα: “Η Θερμοκοιτίδα Ζωής αποτελεί Ελπίδα Ζωής, ενώ οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μεριμνούν για την αξιοπρεπή διαβίωση στη συνέχιση της ζωής”. Στη συνέχεια ο Δρ. Μπαχτσετζής, μίλησε για την έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, συνεντεύξεων και τηλεφωνικών συνεντεύξεων και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2020. Πρόκειται για την 3η χρονιά που διεξάγεται η σχετική έρευνα και τα αποτελέσματα της θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο.
Σε ερώτηση του Vouli.TV στον Πρόεδρο της ΠΣΕΑΔ κ. Ανδρέου για το ποια ακριβώς είναι τα συμφέροντα των μελών, τα οποία προστατεύει ο ΠΣΕΑΔ, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι η προστασία τους απέναντι σε αντιδεοντολογική συμπεριφορά ασφαλιστικών εταιρειών , η βελτίωση της υπάρχουσας νομοθεσίας και κυρίως, η διαρκής εκπαίδευση κ προσωπική τους ανάπτυξη. Κλείνοντας ο κ. Τσιολής τόνισε ότι ο ΠΣΕΑΔ επικεντρώνεται στην ανάδειξη προστιθέμενης αξίας του ρόλου του διαμεσολαβητή με χρήση νέων τεχνολογιών προς όφελος πάντα του καταναλωτή ενώ εξήρε το έργο του Συνδέσμου που πραγματοποίησε 15 εκπαιδευτικές ημερίδες εν μέσω κορωνοϊού γεγονός το οποίο επικρότησε και ο BIPAR.
LIVE
Vouli Report — Κωστής Ευσταθίου | Σάββατο 06/12 στις 7μμ
Στο νέο επεισόδιο του Vouli Report, καλεσμένος είναι ο Κώστας Ευσταθίου, πρώην στέλεχος της ΕΔΕΚ, μεμονωμένος σοσιαλιστής βουλευτής Λευκωσίας. Ο Ευσταθίου μιλά ανοιχτά για τη ρήξη του με το κόμμα, τις παθογένειες που οδήγησαν στη διάσπαση και για το Κυπριακό, μέσα από τη δική του ιδεολογική προσέγγιση.
🔥 Ρήξη με την ΕΔΕΚ & Απώλεια Ταυτότητας
Ο Ευσταθίου τονίζει ότι η σημερινή ΕΔΕΚ «δεν θυμίζει σε τίποτα» την ΕΔΕΚ του Βάσου Λυσσαρίδη. Υπογραμμίζει ότι το κόμμα στερείται ηγεσίας που εμπνέει και ενώνει, και πως «ο πρόεδρος κάθε κόμματος πρέπει πρώτα να ενώνει, όχι να διχάζει».
🛡️ Κυπριακό: Απόρριψη ΔΔΟ & Πρόταση Περιφερειακής Ομοσπονδίας
Ο Ευσταθίου απορρίπτει τη ΔΔΟ, υποστηρίζοντας ότι οδηγεί σε δύο κράτη και έμμεση αποδοχή των τετελεσμένων της τουρκικής εισβολής. Αντίθετα, προτείνει περιφερειακή ομοσπονδία, διασφαλίζοντας την ενότητα και την κυριαρχία του κράτους.
🧭 Ιδεολογία με Επίκεντρο τον Ενιαίο Λαό
Η ιδεολογική του πυξίδα είναι ξεκάθαρη: στην Κύπρο υπάρχει ένας λαός και ένα κράτος. Οι δύο κοινότητες δεν πρέπει να χωριστούν, αλλά να συνθέτουν τον λαό του νησιού με κοινή πορεία και μέλλον.
🎙️ Παρουσιάζει: Μίκης Κασάπης
📺 Vouli Report — αποκλειστικά στο Vouli.TV
#exAformis
#exaformis – Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα! Vol. 3 | Παρασκευή 05/12 στις 7μμ
Στο νέο Εξ Αφορμής αναλύουμε όλα όσα απασχολούν την επικαιρότητα:
τη συνάντηση Βουλευτών και ΥΠΑΝ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, τις εξελίξεις γύρω από τον Μιχάλη Γιακουμή μετά την αποχώρησή του από τη ΔΗΠΑ, την πρωτοβουλία «Υιοθετήστε μια οικογένεια για τα Χριστούγεννα», τα ανησυχητικά στοιχεία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς και το νέο θρίλερ με τις εξώσεις και τη μακρά δικαστική του ιστορία.
Στο στούντιο καλεσμένοι οι Στέλιος Ξιούρης και Ιζαμπέλα Τάκα, που σχολιάζουν, αξιολογούν και εξηγούν τις προεκτάσεις κάθε θέματος.
📺 Σύντομα στο Vouli.TV. Μείνετε συντονισμένοι.
#exAformis
#exaformis – Ζούμε στην πιο ενδιαφέρουσα χώρα! Vol. 2 | Παρασκευή 21/11 στις 7μμ
Στην εκπομπή «Εξ Αφορμής» της 21ης Νοεμβρίου, ο Χάρης Θεραπής και ο Στέλιος Ξιούρης σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα και τις εξελίξεις που απασχολούν την κοινή γνώμη.
🟦 Τα θέματα που σχολιάζουν στην εκπομπή:
-
Σχέδιο Αξιολόγησης των Εκπαιδευτικών
-
Μαλλιά κουβάρια στον ΔΗΣΥ για την Υγεία
-
Πυρ ομαδόν κατά Ταλιαδώρου για σεξισμό
-
Η πολιτική γίνεται show: Το “σήριαλ” Χασαπόπουλου
📺 Δείτε την εκπομπή αποκλειστικά στο Vouli.TV.
-
Βουλευτικές Εκλογές 20264 days agoΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2026
-
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ1 month agoΤουφάν Δεν μπορείτε να μας κάνετε να αγαπήσουμε τον Ερντογάν!
-
#exAformis1 month ago8κομματική βουλή δείχνει η δημοσκόπηση
-
Off the Record4 weeks agoΧρήστο Στυλιανίδη, γιατί δεν μοιράζεσαι τις «αποκαλύψεις» σου με τον κυπριακό ελληνισμό;
-
#exAformis1 month ago#exAformis | Εκ φύσεως Πολιτικός — με τον Μάριο Πουλλικκά, Δευτέρα 27/10 στις 7μμ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΑναστασιάδης για Στυλιανίδη, Αννίτα και Χριστοδουλίδη: Τι αποκαλύπτει ενόψει εκλογών
-
#exAformis2 weeks ago
#exaformis – Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν εφ’ όλης της ύλης | Παρασκευή 28/11 στις 7μμ
-
Βουλευτικές Εκλογές 20261 month agoΔΗΚΟ – Αποστόλου: Οι όροι για κοινή πορεία στις εκλογές 2026
-
Άρθρα Χάρη Θεραπή1 month agoΗ ψευδαίσθηση Ερχιουρμάν: προοδευτικός λόγος ή καμουφλαρισμένος εθνικισμός;
-
Off the Record2 weeks ago«Αποκεφαλίζουν» την οικογένεια Χριστόφια…


