Την «πληγή» της Λάρνακας έκλεισε η Αννίτα Δημητρίου, η οποία ανακοίνωσε τον εκλεκτό της ηγεσίας του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Λάρνακας ενόψει δημοτικών εκλογών.
Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ εισηγήθηκε στα συλλογικά όργανα του κόμματος την υποψηφιότητα του Μιχάλη Ππεκρή στον Δήμο Λάρνακας, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν «νέο, επιτυχημένο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο». Εξέφρασε, παράλληλα, την πεποίθησή της ότι ο Μιχάλης Ππεκρής ενσαρκώνει και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητεί το κόμμα, ενώ η πορεία του, όπως είπε, «δείχνει άνθρωπο της δράσης, του αποτελέσματος και της διάθεσης για προσφορά στους συμπολίτες μας».

Συμβολισμός
Έστειλε, μάλιστα, το μήνυμα…

Πηγή: Politis

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.