Ο δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ως πολιτικός προϊστάμενος του δήμου, έχει την ευθύνη για τον διοικητικό έλεγχο και την προστασία των διαδικασιών εντός του Δήμου Αραδίππου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ Αραδίππου, απαντώντας στην ανακοίνωση του δήμου για τους εικονικούς γάμους.

Ο δήμος επιρρίπτει την ευθύνη στο κράτος. Το ΑΚΕΛ υπογραμμίζει ότι από τον δήμο δεν απαντάται το εύλογο ερώτημα της κοινής γνώμης, γιατί τα εγκληματικά κυκλώματα προτιμούν διαχρονικά από τους 39 δήμους που έχει η Κύπρος τον Δήμο Αραδίππου για να τελούν τις παράνομες τους ενέργειες. «Υπενθυμίζουμε ότι από τους 133 εικονικούς γάμους που εξάρθρωσαν οι Αρχές, οι 107 έγιναν στο δήμο μας. Είναι τυχαίο;» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Εξόφθαλμα γαμπροί έγιναν μάρτυρες και μάρτυρες έγιναν γαμπροί ανταλλάσσοντας ρόλους. Η αναφορά στο γράμμα του νόμου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για την ελαστικότητα των διαδικασιών».

Το ΑΚΕΛ Αραδίππου συνεχίζει αναφέροντας ότι οι επιστολές προς διάφορα τμήματα και συναντήσεις με σχετικούς φορείς αποτελούν απλά πολιτικό χειρισμό του ζητήματος. Η ουσία, σημειώνεται, είναι ότι διασύρεται και πάλι ο δήμος «και ο κ. Ευαγγελίδης, ως πολιτικός προϊστάμενος του δήμου, αν μη τι άλλο έπρεπε να απολογηθεί».

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.