Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές της Λεμεσού το βράδυ της Κυριακής (19/2) μετά από ληστεία που διαπράχθηκε σε πρακτορείο στοιχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 23:55 δύο πρόσωπα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες εισήλθαν σε πρακτορεία στοιχημάτων στην περιοχή της Λίνοπετρας.

Ο ένας εκ των δύο δραστών πρόταξε πιστόλι ενώ ο δεύτερος κρατούσε ρόπαλο και κατάφεραν να αποσπάσουν γύρω στις 8.000 ευρώ.

Στην συνέχεια οι κουκουλοφόροι επιβιβάστηκαν σε όχημα και έγιναν καπνός με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.