Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Ιωάννου όπου σήμερα, Δεύτερα, θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, «στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου θα είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, οι τελευταίες εξελίξεις στο Σαχέλ, καθώς και άλλα θέματα που βρίσκονται στη διεθνή επικαιρότητα και άπτονται των εξωτερικών σχέσεων».

Πριν από την έναρξη του Συμβουλίου, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα παρακαθίσουν σε άτυπο πρόγευμα εργασίας με τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Ράφαελ Μαριάνο Γκρόσι, προστίθεται.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.