Στην επανασύλληψη επτά ατόμων προχώρησε την Κυριακή η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης συνάθροισης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Αρχικά οι επτά είχαν συλληφθεί για παράνομη κατοχή επιθετικών οργάνων στην περιοχή πολυκαταστήματος, στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 2:25 τα ξημερώματα της Κυριακής περίπολο της Αστυνομίας, ανέκοψε στην περιοχή του πολυκαταστήματος αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα επτά πρόσωπα, ηλικίας από 19 μέχρι 36 ετών.

Εντός του οχήματος φέρεται να μετέφεραν διάφορα επιθετικά όργανα, όπως ρόπαλα και πέτρες. Τα πρόσωπα αρχικά συνελήφθησαν για υπόθεση παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων.

Την Κυριακή εκδόθηκαν εκ νέου εντάλματα σύλληψης εναντίον τους και επανασυνελήφθησαν και οι επτά για συνωμοσία για διάπραξη πλημμελήματος, συμμετοχή σε παράνομη συνάθροιση, οπλοφορία για διέγερση τρόμου και μεταφορά επιθετικού οργάνων.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία εκτιμά πως τα επτά πρόσωπα φέρεται να κατευθύνονταν προς συγκεκριμένη τοποθεσία με σκοπό να εντοπίσουν άλλα πρόσωπα και να συμπλακούν μεταξύ τους. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.