Κατρακυλά η δημοφιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη, έναν ακριβώς χρόνο μετά την εκλογή του τον στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ όπως θα δείτε στον πιο κάτω πίνακα η γνώμη του κόσμου είναι αρνητική.

Συγκεκριμένα το 45% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει αρνητική εντύπωση για τον ΠτΔ. Θετική γνώμη έχει μόλις το 20%.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της L.S.Prime Market Research & Consulting Ltd, για λογαριασμό της εταιρείας RED WOLF PR and Advertising, αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν θα κατάφερνε να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές θα συγκέντρωνε μόλις 16%, με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη να φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων των πολιτών με 22%, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να λαμβάνει το 17%.

Μάχη ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ αν γίνονταν σήμερα βουλευτικές

Μάχη ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ αν γίνονταν σήμερα βουλευτικές Φαίνεται μέσα από την έρευνα.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση «Τι θα ψηφίζατε αν είχαμε την ερχόμενη Κυριακή, Βουλευτικές Εκλογές;» ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ λαμβάνουν από 19%, το ναζιστικό ΕΛΑΜ 10%, το ΔΗΚΟ 8%, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ από 3%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 2%.

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.