Συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτικών οργανώσεων θα έχει στις 8.00 το πρωί της Παρασκευής η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου, προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματα των αγροτών.

Θα ληφθούν υπόψη τα αιτήματα των αγροτών, είχε δηλώσει η Υπουργός την Πέμπτη, ύστερα από την παραλαβή στο Προεδρικό Μέγαρο υπομνήματος από τις αγροτικές οργανώσεις με τα αιτήματά τους για να δοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Προσέθεσε ότι ως «Κυβέρνηση μέσα από τη συμμετοχή της στα διάφορα όργανα της ΕΕ καταθέτουμε τις θέσεις των αγροτών μας, τις θέσεις που έχουμε ως Κυπριακή Δημοκρατία, έχοντας κοινό στόχο τη διαφύλαξη του Ευρωπαίου αγρότη», συμπληρώνοντας ότι «στεκόμαστε δίπλα από τους αγρότες και πορευόμαστε μαζί τους, αλλά το λέω, έχοντας έναν συγκεκριμένο οδοδείκτη που μας έχει καθορίσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης και είναι κάτι, το οποίο έχει ζητήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.