Connect with us

#exAformis

Εξ Αφορμής | Η γεωστρατηγική σημασία μιας πιθανής ανάφλεξης στην Ουκρανία (16/4 @ 3μμ)

Avatar photo

Published

on

Ο εμφύλιος πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία ξεκίνησε τον Μάιο του 2014, αφήνοντας πίσω του 31000 νεκρούς και 2.3 εκατομμύρια πρόσφυγες. Η εύθραυστη κατάπαυση του πυρός που επιτεύχθηκε με την συμφωνία ειρήνευσης του Μινσκ τον Φεβρουάριο του 2015, φαίνεται ότι οδεύει προς κατάρρευση με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Στο «Εξ Αφορμής» την Παρασκευή 16/4 στις 3μμ, φιλοξενούμε τους διεθνολόγους Δρ Χαράλαμπο Χρυσοστόμου και κ. Πέτρο Ζαρούνα με αντικείμενο συζήτησης την γεωστρατηγική σημασία μιας πιθανής ανάφλεξης στην Ουκρανία.
Ζωντανά από τις διαδικτυακές τηλεοράσεις του Vouli.TV και Citychannel.live, την τηλεοπτική πλατφόρμα της Cosmos wireless και τα κανάλια μας στο Facebook και στο Youtube.

#exAformis

#exaformis – Κυπριακό 2025: Νέα Δεδομένα, Παλιά Διλήμματα | Κυριακή 16/11 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Στην εκπομπή #exaformis με τον Χάρη Θεραπή, καλεσμένοι είναι ο Πέτρος Ζαρούνας, διεθνολόγος, και ο Νίκος Στελγιάς, δημοσιογράφος και γεωπολιτικός αναλυτής. Μια αποκαλυπτική συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα γύρω από το Κυπριακό, και τις νέες γεωπολιτικές εξελίξεις.

🔹 Η αρχιτεκτονική άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει

🔹 Η εκλογή Ερχιουρμάν και τα νέα δεδομένα για την περιοχή

🔹 Η διαχρονική στάση της Τουρκίας και οι επιπτώσεις στο Κυπριακό

📺 Δείτε την εκπομπή αποκλειστικά στο Vouli.TV την Κυριακή 16/11 στις 7 μ.μ

 

Continue Reading

#exAformis

#exaformis – ΤΔΒΚ: Μια Ανακήρυξη χωρίς Αναγνώριση | Σάββατο 15/11 στις 7μμ

Avatar photo

Published

on

Στην εκπομπή #exaformis με τον Χάρη Θεραπή, καλεσμένος είναι ο Δρ. Γιάννος Χαραλαμπίδης, διεθνολόγος με διδακτορικό στις Διεθνείς Σχέσεις.,

Μια αποκαλυπτική συζήτηση για το Κυπριακό, με αφορμή την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, τους κινδύνους από τη δημιουργία δύο συνιστωσών κρατών, και το πώς ο κλασικός ρεαλισμός διαμορφώνει τις εξελίξεις στο νησί τα τελευταία 50+1 χρόνια.

🔹 «Ο κίνδυνος για δύο συνιδρυτικά κράτη
🔹 «Η Ομοσπονδία είναι αποδοχή της εισβολής του 1974»
🔹 «Η στρατηγική μετατόπιση της Κύπρου προς τις ΗΠΑ και η ανάγκη ένταξης στο ΝΑΤΟ»

📺 Δείτε την εκπομπή αποκλειστικά στο Vouli.TV την Σάββατο 15/11/2025 στις 19:00.

Continue Reading

#exAformis

#exAformis- The end of the illusion | 15/11, 15:00

Avatar photo

Published

on

Haris Therapis and Oz Karahan delve into the latest developments surrounding Tufan Erhürman’s visit to Turkey and what this move could mean for the trajectory of his upcoming “election” in the occupied areas.

👉 What messages did Ankara send?
👉 How is Erhürman’s political dynamic shifting?
👉 What scenarios lie ahead for the next phase?

A discussion packed with insight, context, and clear political analysis.

📺 Watch the new episode of “Ex Aformis” on Saturday, 15/11 at 3 PM exclusively on Vouli.TV

Continue Reading
Advertisement

Viral

(c) 2017-25 | Vouli.TV. All Rights Reserved. Developed by UnitrustMedia