Το πλάνο του για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την ενδυνάμωση δομών και πρακτικών κοινωνικής πρόνοιας, την παροχή προσιτής στέγης και την κοινωνική ενσωμάτωση, παρουσίασε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, στο πλαίσιο παρουσίασης της θεματικής ενότητας του προγράμματός του, «Δήμος Αλληλεγγύης», ο κ. Αρμεύτης παρέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις, όπως η δημιουργία Κέντρου Στήριξης του πολίτη, η αποτελεσματική διαχείριση περίκλειστων τεμαχίων, η αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας για ανέγερση δημοτικών πολυκατοικιών σε συνεργασία με τον ΚΟΑΓ, η προσωρινή φιλοξενία αστέγων και θυμάτων έμφυλης βίας σε ειδική στέγη, δράσεις απασχόλησης ατόμων τρίτης ηλικίας, η δημιουργία Συμβουλίου (Expats Council) με τη συμμετοχή δημοτών τρίτων χωρών κ.α.

Πηγή: Kathimerini

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.