Ο Χαράλαμπος Προύντζος ανακοίνωσε χθες επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Λευκωσίας στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην εξαγγελία του, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, ο κ. Προύντζος είπε ότι διεκδικεί τη θέση του δημάρχου Λευκωσίας, γιατί πιστεύει ότι η Λευκωσία χρειάζεται επειγόντως ένα μεγάλο άλμα μπροστά και επειδή μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να το πετύχουμε.

Πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι «Λευκωσία σημαίνει ιστορία και αγκαλιάζοντας το παρελθόν, θέλουμε να χτίσουμε το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, το ειρηνικό μέλλον της επανενωμένης Λευκωσίας».

Επίσης, σε ένα τρίλεπτο βίντεο της εξαγγελίας ο κ. Προύντζος αναφέρει ότι «η Λευκωσία είναι όλη μου η ζωή» και αναπτύσσει το όραμά του για ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό δήμο, με διαφάνεια, με όλες τις υπηρεσίες στη διάθεση δημοτών, επιχειρηματιών, επενδυτών και επισκεπτών σε μια ψηφιακή πλατφόρμα. Ο υποψήφιος διευκρινίζει πως «δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Είμαι ένας ενεργός πολίτης και δημότης της Λευκωσίας. Είμαι ο Χαράλαμπος Προύντζος και σας ζητώ μαζί να ανεβάσουμε τη Λευκωσία εκεί που της αξίζει».

Πηγή: Dialogos

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω. Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων. Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.